Arama
Arama Sonuçları
Kurban Bayramı öncesi, ilçeye güzel haber!
18 Nisan tarihinde şap hastalığı sebebiyle kapatılan Tosya Hayvan Pazarının, bu hafta açılacağı öğrenildi.
Kastamonu’da hastalık alarmı!.. Yine kapatıldı
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da salgın hastalıkları önlemek amacıyla bir dizi tedbir alınıyor.
Abana-Çatalzeytin kara yolu 15 gün trafiğe kapatıldı
Kastamonu'nun Abana ilçesinde heyelan önleme çalışmaları kapsamında yapılacak olan çalışmalar nedeniyle Abana-Çatalzeytin kara yolu 15 gün süreyle araç trafiğine kapatıldı.
Kastamonu'da ürkütücü görüntüler!
5 metreye ulaşan dalgalar nedeniyle Kastamonu'nun Abana ve İnebolu ilçelerinde sahillerdeki bazı iş yerleri su altında kaldı, kara yolu kum ve taş yığınlarıyla doldu
Kastamonu'daki bu durum hiç normal değil!
Avrupa Birliği'nin finanse ettiği Copernicus İklim Değişikliği Servisi (C3S) "2023 Küresel İklim Bulguları'nı açıkladı. Buna göre, 2023, 1850'den beri kayıtlara geçen en sıcak yıl oldu.
Kastamonu'da iş yerine silahlı saldırı! 1 yaralı
Kastamonu’nun en işlek caddesinde bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırı neticesinde iş yeri çalışanı kasık bölgesinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Ayıdan korunmak için ilginç öneri!..
Kastamonu'da jandarma ekipleri, özellikle kırsal bölgelerde artan ayı saldırılarına karşı vatandaşları uyardı.
Milletvekili Ekmekci, TBMM'de konuştu: 'Ellerinizi çekin'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesinin görüşüldüğü toplantıda AK Partı grubu adına söz verdi. Toplantıda konuşmasının ardından bir önceki konuşmaya cevap veren AK Partili Ekmekci ve CHP Grubu arasında da tansiyon yükseldi.
Karadeniz’de mini tsunami!..
Bugün yaşanan fırtınada deniz taştı, dev dalgalar sahildeki 7-8 metrelik elektrik direklerinin üzerine çıktı. Dalgalar nedeniyle sahil şeridindeki yollarda su baskınları meydana geldi.
Milletvekili Uluay, konuşmasını tamamlayamadı
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, TBMM’de söz aldı. Muhtarla ilgili konuşma yapan Uluay; konuşmasını verilen sürede tamamlayamadı…
Dünyada bir ilk: Aynı anda 9 blok...
Asrın felaketinde ağır yara alan Malatya’da tünel kalıpla inşa edilen 9 bloktan oluşan 540 dairelik Yeşilevler Sitesi aynı anda bin 660 kilogram patlayıcı kullanılarak yıkıldı. Dünyada ilk kez aynı anda bu kadar çok binanın yıkımı gerçekleştirilirken, yüzlerce vatandaş da patlamayı canlı olarak izledi.
Anadolu'nun en eski gazetesi 100. yılını kutluyor
6 Eylül 1924 yılında kurulan Bartın Gazetesi, 100. yılını kutluyor.
Torpil iddiası üzerine yorumlar kapatıldı
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal'ın, İŞKUR üzerinden mülakatı geçen kişileri tebrik ettiği sosyal medya paylaşımına gelen olumsuz yorumlar üzerine paylaşım, uygulama ayarlarından yoruma kapatıldı.
Evin tapusunu köpeğe verdi!
İran'da emlak şirketi müdürü bir evin mülkiyetini köpeğe sattığını gösteren bir video paylaştı. Harekete geçen İran polisi önce şirketi kapattı ardından da şirket müdürünü tutukladı.
Çanakkale Boğazı kapatıldı!
Çanakkale Kepez Bölgesi'nde yaşanan orman yangını nedeniyle Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği güney-kuzey yönlü geçici olarak askıya alındı.
Geçişe kapanmıştı, İpsala sınır kapısı yeniden hizmete açıldı
Ticaret Bakanlığı, Yunanistan Dedeağaç'ta yangın sebebiyle geçişe kapatılan İpsala Sınır Kapısı'nın yeniden hizmet vermeye başladığını duyurdu. Dedeağaç'ta başlayan yangın büyüyerek devam etmiş, alevler kontrol altına alınmamıştı. Dumanları Edirne'den görünen yangın için Yunanistan tarafındaki tüm yollar trafiğe kapatılmıştı. Edirne Valiliği ve Ticaret Bakanlığı açıklama yaparak İpsala Sınır Kapısı'ndan çıkışların ikinci bir emre kadar yasaklandığını belirtmişti.
Kastamonu’da ALES heyecanı
Kastamonu’da Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Giriş Sınavı, adayların büyük heyecanı ile başladı.
Taşköprü’de ‘şap’ karantinası!.. Hayvan pazarı kapatıldı
Taşköprü ilçesinde şap hastalığı görülen köy karantinaya alınırken, hayvan pazarı da kapatıldı.
Yeni karar açıklandı: 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu
Resmi Gazete’de yayımlanan son karara göre 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. 39 enstitü, fakülte ve yüksekokulun kapatılmasına, 8 fakültenin ise isminin değiştirilmesine karar verildi. İşte detaylar…
Yapay zeka bir işe yaradı: "Artık elim tutulduğunda hissedebiliyorum"
Amerika Birleşik Devletleri'nde Feinstein Tıbbi Araştırma Enstitüleri, bir yıldan fazla bir süre felçli yaşayan Bay Thomas'ın beyni ile vücudu arasında yapay zeka mikroçipler aracılığıyla tekrardan bağ kurmasını sağladı. Felçli adam, "Artık elimi tutan birinin dokunuşunu hissedebiliyorum" ifadelerini kullandı.
6 Şubat depremleri sonrası 351 kişi tutuklandı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Toplamda 11 vilayetimizde bin 757 şüpheli hakkında işlem yapılmıştı, 351 tutuklama gerçekleşti. Toplam 118 müteahhit, 192 yapı sorumlusu, 23 yapı sahibi şu anda ceza soruşturması çerçevesinde tutuklu durumdalar" dedi.
Kastamonu’da KPSS heyecanı başladı
Kastamonu’da binlerce memur adayı Kamu Personel Seçme Sınavı için okullara akın etti.
Kastamonu’da KPSS heyecanı başladı
Kastamonu’da KPSS’ye giren binlerce memur adayı sınava girmek için okullara akın etti. Sınava girecek adaylar sınav öncesinde büyük heyecan yaşadı.
İnebolu'da arı kovanlarını zehirleyen şahıslar kameraya yakalandı
İnebolu ilçesinde 135 kovandaki binlerce arı, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler tarafından ilaçla zehirlenerek telef edildi. Arıların telef edilme anı ise bahçede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.
Geçici köprü 5. kez yıkıldı
Türkeli ilçesinde, dün akşam etkili olan sağanak yağış, bazı köy yollarında hasara neden olurken, ilçeye bağlı Satı Köyü Usva Mahallesi'ne ulaşımı sağlayan geçici köprü 5. kez yıkıldı.
"100'den fazla bina selden etkilendi"
Cide ilçesinde yaşanan sel ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Avni Çakır, ilçede 4 mahallede irili ufaklı 100’den fazla binanın selden etkilendiğini ve temizlik çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Yollar açıldı, tahliyeler sürüyor
Kastamonu’da şiddetli sağanak yağışın ardından kapanan Cide-Bartın karayolu suların çekilmesi ve ekiplerin çalışmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Sel sebebiyle su altında kalan ev ve işyerlerinde ekiplerin su tahliyesi devam ediyor.
‘Çok şükür can kaybımız yok’
Cide Kaymakamı Tuncay Karataş’tan sel açıklaması...