Arama
Arama Sonuçları
Geleceğin ormancıları ormana girdi!
Araç MYO öğrencileri Samatlar Orman İşletme Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi, verilen eğitimden dolayı Samatlar Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ettiler.
Kastamonu’da 455 yıl evvele yürüyüş!
29’uncu Uluslararası Şeyh Şaban-ı Veli ve Kastamonu Evliyalarını anma haftası bugün itibariyle mehter marşı eşliğinde yürüyüş düzenlenerek başladı.
Müjde!.. Yine indirim geliyor
Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş pompaya indirim olarak yansıyacak.
Kastamonu’da bir ilginç olay daha!
Kastamonu ilginç bir olayla daha karşılaştı. İnebolu Sanayide tamir için gelen araçtan yılan çıktı…
Şampiyon komutanı ebediyete uğurluyoruz
Kastamonulu Emekli Albay Hadi Yardımcı, hayatını kaybetti. Antalya’da ikamet eden Yardımcı, karaciğer nakli olmak için gitti Malatya’da 68 yaşında vefat etti.
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak.
Emekli aylığında sürpriz karar
Haziran ayında emekli aylıkları bayram sebebiyle erken tarihe çekilirken, maaşlar 3 bin liralık ikramiye eklemesiyle beraber hesaplara yatırılacak.
Nihayet düşüşe geçti!.. Devam edecek mi?
Ocak ayından bu yana her ay en az iki kez zamlanan kırmızı et fiyatları aylar sonra ilk kez düştü. Sene başından bu yana yüzde 110’u aşkın zamlanan fiyatlar, son haftalarda yüzde 8-10 civarında geriledi.
Kastamonu'da tomruk yüklü tır devrildi
Küre ilçesinde tomruk yüklü tırın devrilmesi neticesinde 1 kişi yaralandı.  
‘Kaçınılmazdı!..’ Halkbank’tan esnaf kredileri açıklaması
Halkbank, esnaf kredilerinin faiz oranlarına yapılan artışla ilgili olarak açıklama yaptı. Banka esnaf kredilerinin sabit faizli kredileri olmadığını belirterek, bu artışın gecikmeli ve kaçınılmaz olduğunu bildirdi.
Kastamonu'da 'Yangın Emniyet Yolu' yapılıyor!
Kastamonu'da orman yangınlarına yönelik yapılan hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yangın emniyet yolu yapım çalışmaları devam ediyor.
Turgut Yılmaz, CUMHA Kastamonu İl Temsilcisi oldu
Türkiye’nin 5’inci haber ajansı olan Cumhur Haber Ajansı (CUMHA), Kastamonu İl Temsilciliği görevine Kastamonu basınının duayen isimlerinden Turgut Yılmaz’ı getirdi.
Başkan Aygün'den 'saldırı' üzerine açıklama!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren takımımız GMG Kastamonuspor, Play-Off 3. Tur ilk maçı için Iğdır'a gitmişti. Akşam saatlerinde takımımız, Iğdır taraftarının çirkin saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Saldırının ardından, GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Bebeğini çöpe atan annenin ifadesi kan dondurdu
Kastamonu’da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöp poşetine sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan genç kadının yargılanmasına başlandı. Kadın ifadesinde; "Üzerimdeki kıyafetlere sardım ve babama verdim. Baba, 'evde çöpler vardı' diyerek, bunları çöpe at dedim, o da gidip çöpe attı” dedi.
Kastamonulu siyasetçi hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Tosya ilçesinin tanınmış isimlerinden ve sevilen bir siyasetçisi olan Hüseyin Baş, yaşamını yitirdi.
Kastamonu’da ‘katil arı’ seferberliği
Karadeniz Bölgesi'nde görülen ve kestane ağaçlarını kurutan gal arısıyla mücadele için laboratuvar ortamında üretilen böcekler Kastamonu'da doğaya bırakıldı. Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından şu ana kadar kestane ağaçlarına 8 bin böcek salındı.
Kastamonulu şarkıcı ‘vazgeçti!’
İstanbul Bahçeşehir’deki güzellik merkezinin kurşunlanmasıyla ilgili Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu sanıklar hakkında şikayetçi olan Kastamonulu şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, şikayetinden vazgeçti.
Kaza kurbanı genç öğretmen toprağa verildi
Azdavay ilçesinde motosikleti ile sollama yapmak isterken karşı yönden gelen minibüs ile çarpışan ve kazada hayatını kaybeden genç öğretmen, toprağa verildi.
Cumhurbaşkanı imzasıyla Kastamonu'da sınırlar değişti
Resmî Gazetede yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Kastamonu'da bulunan bazı alanlar orman sınırı dışına çıkarıldı.
Kastamonu'da kamyon, telefon direğini devirdi
İnebolu ilçesi Yukarıhatıpbağı Mahallesi eski hastane önünde çıta yüklü kamyon telefon tellerine takıldı.
Ilgaz Dağı Milli Parkı’nda görüldü!
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından Ilgaz Dağı Milli Parkı’nda Anadolu şeritli semenderi görüntülendi.
2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?
Emekliler, 2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesinin ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyor. İnternette aramalarını sürdüren emekli vatandaşların merak ettiği emekli maaş ikramiyesi ne zaman yatacağı hakkında tüm detaylar haberimizde yer alıyor.
İmamoğlu Kastamonuspor ile bir araya geldi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, İstanbul Kastamonuspor oyuncuları ile bir araya geldi
Komşuda kan donduran olay! Sır ölüm
Karabük'ün Eflani ilçesinde haber alınamayan 73 yaşındaki kişinin cesedi, ormanlık alanda bulundu
Özgür Özel: ‘Kastamonu’yu aldık, Samsun’u kabul edemiyorum’
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun’da katıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında, "Kastamonu’yu alıyorken, Samsun’un bizim tarafımızdan kazanılmamış olmasını asla kabul edemiyorum” dedi.
Kastamonu'da 1919 metrelik Türk bayrağıyla yürüş!
Kastamonu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda 3 bin 500 kişi, açtıkları 1919 metrelik Türk bayrağıyla yürüdü.
Kuzeykent'te Fenerbahçeliler coştu!
Kuzeykent Mahallesi'nde Fenerbahçe coşkusu yaşandı...
İnebolulu Hamza, ikinci kez dünya şampiyonu!
İnebolu Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Kadir Aydın’ın oğlu Hamza Fatih Aydın, 16-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İspanya’nın Coruna kentinde düzenlenen Dünya Gençlik Ligi yarışmasında U14 Karate Male Kumite +55 Kg.’da dünya şampiyonu oldu.
Derbi sonrası ortalık karıştı!
Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, uzun süre 10 kişi oynadıkları karşılaşmada Galatasaray'ı tek golle mağlup ederken maçın ardından bir kez daha kavga çıktı.