Arama
Arama Sonuçları
Gezgin kadın, 20 yılda 70 ülke gezdi
Samsun’da yaşayan 70 yaşındaki Esin Eren, 50 yaşından sonra yaklaşık 70 ülke gezdi. Hindistan’dan Norveç’e kadar birçok ülke gezen Esin Eren, “Çok kitap okudum ama gezip görmek ufkumu açtı” dedi.
Bartın'daki Korkunç Kazada Yaralananların Sayısı Yükseldi
Bartın’da iki servis aracının çarpışarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, kazadaki yaralı sayısı 27 olarak açıklandı.
O belediyede, en düşük maaş 25 bin 630 oldu!
Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Daday Belediyesinde en düşük işçi maaşına yüzde 100’ün üzerinde zam yaparak 12 bin 605 liradan 25 bin 630 liraya yükselttiklerini açıkladı.
8 bin işçi alınacak!.. İşte şartlar
Sağlık Bakanlığına işçi alımlarının da olacağını hatırlatan Bakan Koca, “İş-Kur’a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız" dedi.
DSİ Kastamonu’da yüksek maaşla personel alımı başlattı
Devlet Su İşleri (DSİ), Kastamonu Sulama Birliği'ndeki personel eksikliklerini gidermek amacıyla, KPSS şartı olmaksızın çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu.
Ünlü Şarkıcı Kastamonu'ya geliyor
Türkiye'nin severek dinlediği ünlü şarkıcı Çelik Kastamonu'ya geliyor.
Kastamonu’daki çocuk işçinin müdürlüğe yükselişi
Kastamonu’da İşçi olarak başlayıp müdürlüğe kadar yükselen Mehmet Bekar, kamuya 48 yıl hizmet verdi
Taşköprü, Türkiye’de “TEK” olarak kayıtlara geçti
Taşköprü Belediye Başkanlığı, prim ödemelerini zamanında ve eksiksiz bir şekilde gerçekleştiren 81 İl de tek belediye olarak kayıtlara geçti.
Yeni Fiyat Belli Oldu! Ramazan pidesinde büyük artış
Bu yıl artan fiyatlara bir yenisi daha eklendi. Ramazan pidesinde artış yaşandı. Pide fiyatları ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Yüksel Aydın listeden ayrılan ‘Hamdi Öz’ için konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV’nin ortak yayını Siyaset Özel’de bu akşamın konuğu MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın oldu. Aydın, MHP’nin kesinleşen listesinde, Hamdi Öz’ün yerine Zühtü Aslan’ın ismiyle yeniden güncellenmesine ilişkin konuştu. Aydın açıklamasında; “Görünce ‘Ben burada olmam’ dedi, çıktı. Olabilir insanlar nefislerine yenik düşüyor bazen” dedi.
‘Adalet yok’ dedi, AK Parti’den istifa etti
Bazı isimler var ki; yıllarca partilerine gönül vermiş, hizmet etmiş, hatta hemen her seçimde aday adayı olmasına karşın ne milletvekilliği, ne belediye başkanlığı, ne de meclis üyeliği konusunda hak ettiği değer gösterilememiş.
21 kayıp işçiden 3'ü Kastamonulu...
Zonguldak'ta 19 Kasım'da batan geminin mürettebatı 93 gündür, Erzincan'da 13 Şubat'ta toprak kayması sonucu toprak altında kalan işçiler 7 gündür, Marmara denizinde batan kargo gemisinin mürettebatı 5 gündür aranıyor...
Fatih Portakal’dan ‘Kastamonu’ uyarısı!.. “Risk çok büyük”
Gazeteci Fatih Portakal, Türkiye'de riskli diğer madenleri sıraladı. Fatih Portakal’ın riskli diyerek uyardığı iller arasında Kastamonu da var.
Aydın; 'Kul çarpmasa da Allah çarpar!'
MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, Kastamonu Belediyesi şirket personelleri hakkındaki soruları da yanıtladı. Aydın, belediyeyi kazandığı takdirde personel çıkarma gibi bir düşüncelerinin olup olmadığı sorusuna; "Kimsenin ekmeğine aşına dokunmadık biz. Niye dokunalım? Alın teriyle çoluğuna çocuğuna ekmek götüren insanla neden uğraşalım. Ekmek parası o ya. Allah çarpar, kul çarpmasa da" dedi.
Ramazan fırsatçıları iş başında!..
Hem büyükbaş, hem küçükbaş hayvan sayısı azalan Türkiye'de; kırmızı et ürünlerine gelen yüksek zamlar merak konusu.
Bu köy, Kastamonu’nun 8 ilçesinden daha büyük
Komşudaki "Türkiye'nin en kalabalık köyü", nüfus oranıyla Kastamonu’da 2023 sonu itibariyle nüfusu 6 binin altında kalan Abana (4461), Ağlı (3521), Doğanyurt (5433), Hanönü (4395), İhsangazi (5235), Küre (5644), Seydiler (4796) ve Şenpazar (4844) ilçelerinden daha kalabalık…
Erbilgin; '21 bin 800 seçmeni incitiyorsunuz!'
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin katıldığı canlı yayında, Kastamonulu olmadığı söylemlerine ilişkin, kendisini Kastamonu'nun evladı olarak gördüğünü kaydetti. Kastamonu'da Kastamonulu  olmayan 21 bin 800 seçmen olduğunu söyleyen Erbilgin; ' Sayın Doğan Ünlü, Sayın Yüksel Aydın bu memleket meselesine karşı cümle kurdukça burada 21 bin 800 seçmeni incittiklerini bilmeliler" dedi.
Belediye personel alıyor!
Belediye’ye personel alınacağı duyuruldu
Aydın; 'Sözümü tutmazsam hesabını sorun!'
31 Mart Yerel seçimlerinde aday gösterilen MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, tekstil fabrikalarındaki işçilerle bir araya geldi. Kastamonu’yu çok daha güzel bir şehir haline getirmek istediği için aday olduğunu belirten Aydın, projelerini anlattı. Olmayacak projeler gösterip hayal satmadıklarını, oy için halkı kandırmadıklarını kaydeden Aydın, görev süresi boyunca verdiği sözlerini tutmazsa kendisinden hesap sorulmasını istedi.
Karabacak; 'Biz atıp tutup uçanlardan değiliz'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, Küre ilçesinde düzenlene Aday Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmasında AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'ye gönderme yaptı. İl Başkanı Doğan Ünlü'yü  'Küre'yi uçuracağız' sözleri üzerinden eleştiren İl Başkanı Karabacak; "Biz atıp, tutan uçanlardan değiliz. Bizler Küre için dertlenenleriz" dedi.
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
İlçede çok sayıda kurum dışı işçi alımı başladı!
İlçede çok sayıda kurum dışı işçi alım ilanı yayımlandı. Cide Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 7 kişilik istihdam için başvuruları başlattı.
1999-2008 arası için kademeli emeklilik torba yasada
Milyonlarca kişi ‘1999 sonrası kademeli emeklilik çıkacak mı?’ diye merak ederken çalışma ve emeklilik hayatına ilişkin yeni adım atılıyor.
Kastamonu'da ağacın altında kalan Genç, öldü!
İnebolu ilçesinde kestiği ağacın üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralanan orman işçisi Musa Genç yaşam mücadelesini kaybetti.
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Kastamonu Belediyesi için çok konuşulacak yeni seçenek!
“Halkımız oy karşılığı iş vaatlerine itibar etmemelidir”
Kastamonu’da beklenen personel alımı bugün başladı!
Kastamonu Valiliği bünyesinde personel alımı bugün itibariyle başladı. Son Başvuru tarihi ise 5 – 6 Şubat 2024 olarak açıklandı.
Bakanlık duyurdu! Ödemeler bugün hesaplara yatıyor
Devlet ve bağlı kurumlarda çalışan işçilerin ilave tediye ödemelerinin birinci yarısının, bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandığı açıklandı.
Yüksel Aydın’ın; 37 yıllık siyasi geçmişi
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kastamonu Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği Yüksel Aydın, siyasi çalışmalarına başlarken; Aydın’ın siyasi özgeçmişinde ise dikkat çeken detaylar var. 19 yaşında siyasete atılan ve 37 yıldır aktif siyasetin içerisinde yer alan Aydın; hem Kastamonu’da hem de İstanbul’da önemli görevlerde bulundu.