Arama
Arama Sonuçları
Hesapları kontrol edin! Destek ödemeleri yatıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için 887 milyon lira tutarındaki haziran ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatıracaklarını bildirdi.
Ağlatan babalar günü videosu
Düzce Belediyesi Babalar Günü’nü özel bir video ile kutladı. Belediyenin hizmet neferi saha personeline yapılan sürpriz, babaları hem kahkahalara hem gözyaşlarına boğdu.
Kastamonu VHO’dan ‘kurban’ uyarıları
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası (VHO) Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara kurbanlık konusunda dikkat edilecek konular hakkında uyarılarda bulundu.
Kuzeykent Sağlık Merkezi taşındı!
Kuzeykent 5 Nolu Aile Sağlık Merkezi, (15 Temmuz Şehitler Lisesi) Kuzeykent Lisesi arkasında bulunan yeni binasına taşındı.  Kuzeykent ASM, kişiye yönelik koruyucu, tedavi ve rehabilite edici sağlık hizmetlerini yeni binasında sunmaya devam ediyor.
Bayram öncesi kene uyarısı!.. Kurbanlıklarla yurda dağılıyorlar
Prof. Dr. İlhan Çetin, Kurban Bayramından dolayı hayvan sirkülasyonunda ciddi bir artış olduğunu ve ölümlere neden olabilen kenelerin kurbanlıklarla yurda dağılabileceğini söyledi.
Sigaraya karşı yeni kanun geliyor
Her fırsatta sigaraya karşı mücadeleye dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni düzenleme sinyali geldi.
Cumhurbaşkanının ‘atama’ yetkisi iptal edildi
Anayasa Mahkemesi (AYM), Cumhurbaşkanının Merkez Bankası başkanını görev süresi dolmadan değiştirme yetkisini ve üniversite rektörlerinin Cumhurbaşkanı tarafından atanmasına imkan sağlayan yasa hükmünü iptal etti.
Bursa'daki acı olaya Kastamonu'dan açıklama! 'Acilen...'
Bursa'da anne Ümran Ö. (53) fiziksel engelli oğlu Yusuf Hakan Ö.'nün (31) boğazını jiletle keserek öldürmesinin ardından, aynı jiletle kendi boğazını keserek intihar etti. Bu acı olay Türkiye'de büyük yankı uyandırdı. Türkiye Otizm Meclisi tarafından ülke genelinde ortak açıklama yapıldı.
Kastamonu’da bir TOKİ fırsatı daha!
Kastamonu’da TOKİ fırsatı devam ediyor.
Kastamonu'da müdürlükler kapatılıyor!
Abana, Ağlı, Azdavay, Bozkurt, Çatalzeytin, Daday Doğanyurt, Küre, Pınarbaşı, Şenpazar, Seydiler, Hanönü ve İhsangazi Mal Müdürlükleri’nin kapatılacağı öğrenildi.
Nihayet düşüşe geçti!.. Devam edecek mi?
Ocak ayından bu yana her ay en az iki kez zamlanan kırmızı et fiyatları aylar sonra ilk kez düştü. Sene başından bu yana yüzde 110’u aşkın zamlanan fiyatlar, son haftalarda yüzde 8-10 civarında geriledi.
Bebeğini çöpe atan annenin ifadesi kan dondurdu
Kastamonu’da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöp poşetine sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan genç kadının yargılanmasına başlandı. Kadın ifadesinde; "Üzerimdeki kıyafetlere sardım ve babama verdim. Baba, 'evde çöpler vardı' diyerek, bunları çöpe at dedim, o da gidip çöpe attı” dedi.
Kastamonulu şarkıcı ‘vazgeçti!’
İstanbul Bahçeşehir’deki güzellik merkezinin kurşunlanmasıyla ilgili Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu sanıklar hakkında şikayetçi olan Kastamonulu şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, şikayetinden vazgeçti.
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular başlıyor!
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular yarın başlıyor. Başvurular, elektronik ortamda alınacak.
Valilik olaya el attı! Söz konusu video eski çıktı…
Sosyal medyada tepki toplayan video görüntü hakkında Valilik açıklama yaptı. Video görüntünün 3 yıl öncesine ait olduğu ortaya çıktı…
Araç’ta AK Parti-CHP arasında ‘borç’ gerginliği
31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Araç Belediye Başkanı seçilen Süleyman Yazkan, CHP’li Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya döneminden 39,5 milyon lira borç kaldığını açıklamıştı.
2024 yaş çay alım fiyatı ne kadar oldu?
Tarım ve Orman Bakanlığınca, 2024 yılı yaş çay alım fiyatının kilogram başına 17 lira, üreticilere verilen destekleme bedelinin ise 2 lira olarak belirlendiği bildirildi.
Orman Yangınlarına erken uyarı sistemi geliştirildi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, orman yangını tehlikesine karşı önceden önlem alınmasını sağlayan "Orman Yangınları Meteorolojik Erken Uyarı Sistemi (MEUS)" geliştirildi.
Cengiz Aksan'ın SBK Davasında karar çıktı
Şanlıurfalı gazeteci Cengiz Aksan'ın, SBK Holding'in firari patronu Sezgin Baran Korkmaz ile Yargıtay üyesi Tekman Savaş Nemli'nin aynı masada yemek yediği bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasının ardından açılan davada karar çıktı. Aksan’a 1 yıl 8 ay hapis cezası verilirken, cezanın ertelenmesine karar verildi.
AKED’den Kastamonulu kadınlara çağrı
AKED Başkanı Suzan Avanoğlu, 13 Mayıs Pazartesi günü Belediye Konferans Salonunda saat 09.00’da başlayacak ve öğlene kadar sürecek olan eğitimlere ilgi duyan tüm Kastamonulu kadınları davet etti.
Bu yaz çok sıcak olacak!.. Nisan’da rekor kırıldı
Avrupa Orta Vadeli Hava Tahminleri Merkezi (ECMWF) sezonluk tahminlerini değerlendiren Prof. Dr. Barış Önol, 2024 yılı Nisan ayının Türkiye'de ölçülmüş en sıcak nisan ayı olduğunu belirterek, önümüzdeki yaz dönemi için uyardı.
Kastamonulu Bakandan müjde; Paralar hesaba yatıyor!
Kastamonulu Bakan, tüm Türkiye’ye müjdeyi verdi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 944 milyon 907 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını bildirdi.
İşsizlik oranları belli oldu! Mart ayında işsizlik…
Türkiye'de işsizlik oranı, martta bir önceki aya göre 0,1 puan azalarak yüzde 8,6 oldu. Bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 57 bin kişi olarak kayıtlara geçti. İşte konuya  ilişkin detaylar haberin devamında…
Milletvekili Uluay'dan meclis kararına kıyaslamalı tepki!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın tebrik çiçeği yerine bir sivil toplum kuruluşuna bağış yapılması istemini olumlu bulduğunu ancak dernek ve vakıflara tahsis kararının iptali ile bu istemin çeliştiğini dile getirdi.
Akaryakıt fiyatlarında yeni dönem!.. 15 Mayıs’ta başlıyor
Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, 15 Mayıs'tan itibaren katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat uygulanacak.
Kastamonu’da devlet işçisi alımı!
İŞKUR tarafından yayımlanan yeni devlet İşçisi alımı ilanına göre, Kastamonu’da görev yapmak üzere, noter kurasıyla belirlenecek 3 devlet işçisi alınacak.
Ormanın başkentinden mobilyanın başkentine
KUZKA, Kastamonulu ahşap sektörü temsilcilerini Kayseri’ye teknik geziye götürdü
Bu çilek fideleri çok 'özel'
İl Tarım ve Orman müdürlüğü tarafından “Benim engelim üretim yapmama engel değil" başlıklı hazırlanan proje, kadın çiftçi Lemiye Budak'ın bahçesinde özel bireylerle çilek fidesi dikilerek hayata geçirildi.
Minibüs şarampole yuvarlandı: 1 yaralı
Tosya ilçesinde virajı alamayan minibüsün şarampole devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.