Arama
Arama Sonuçları
Valilik ‘seçim yasakları’nı duyurdu
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızla devam ediyor. Aylardır devam eden seçim çalışmaları ve propaganda süreci, önümüzdeki Cumartesi günü akşam saatlerinde nihayet sona erecek.
YSK'dan seçmen kaydı sorgulama uyarısı!
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde oy kullanacakların seçmen kaydı sorgulamalarını nasıl ve nereden yapacakları konusunda bir duyuru yayınladı.
İnternetten araç kiralama vaadiyle dolandırıcılığa 4 yıl hapis
Samsun’da bir kişiyi internetten verdiği ilanda araç kiralama vaadiyle dolandıran şahıs, yargılandığı mahkemece 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.
LGS başvuru tarihleri belli oldu
Milli Eğitim Bakanlığınca 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın başvuruları 18-29 Mart tarihleri arasında alınacak.
Personel yerleştirme sonuçları açıklandı
Sağlık Bakanlığının 27 bin sözleşmeli sağlık personeli pozisyonuna yerleştirme sonuçları açıklandı.
Doğalgazda Mart ayı tarifesi açıklandı
Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mart itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını aktardı.
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Kastamonu’da 302 personel alınacak!.. Başvurular başladı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Sağlık Bakanlığı’nın ülke genelinde alımını yapacağı 27 bin sözleşmeli personelin 302’sinin ilimize atanacağını kaydetti.
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
Kastamonu’da beklenen personel alımı bugün başladı!
Kastamonu Valiliği bünyesinde personel alımı bugün itibariyle başladı. Son Başvuru tarihi ise 5 – 6 Şubat 2024 olarak açıklandı.
Kastamonu’da TOKİ fırsatı: Yüzde 15 peşinat!
TOKİ, Türkiye genelinde 43 ilde konut ve iş yeri satışına başladı. Ev ve iş sahibi olmak için fırsatları kaçırmayın.
Kastamonu'dan kopmadan uçuş!
Türk Hava Yolları (THY), yurt içi uçuşlarında uçak içi ücretli internet hizmetinin başladığını duyurdu.
Kırgızistan'daki deprem, Kastamonu'yu etkiledi
ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), Çin’in Sincan Uygur Özerk Bölgesi’ndeki Aykol kasabası merkezli 7,0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
Bakanlık, Kastamonu’da memur alacak!
İçişleri Bakanlığı tarafından Kastamonu’nun da aralarında yer aldığı, personeli alımı başvuruları açıklandı. Kadrolu memur atama başvuru süreci ve tüm detaylar haberimizde.
Kastamonu’da pelerinli buzağı doğdu! Veteriner bile şaşırdı!
Kastamonu İnebolu’da faaliyet gösteren veteriner kliniğinin sahibi Veteriner Hekim Muahmmed Coduroğlu çok ilginç bir olayın şahidi oldu. Meslek hayatında ilk defa karşılaştığını kaydettiği olayı takipçileriyle paylaşan Veteriner Hekim Coduroğlu şaşkınlığını gizleyemedi. Görüntüler ise hayret verici…
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor!.. 31 Ocak son gün
2024 yılına ait motorlu taşıtlar vergisinin birinci taksit ödeme dönemi 1 Ocak'ta başladı. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren MTV ödemeleri ocak ayı sonuna kadar yapılabilecek.
Kastamonu’da KPSS puanı ile memur alımı başlıyor!
Bin 629 kamu personeli alımı başvuru kılavuzu bugün açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı 629 personel alımı kapsamında, Kastamonu’dan da alım var. Kamu personeli alımına dair tüm ünvanlar ve şartlar bu yazımızda.
KPSS şartı yok! 5.056 temizlik görevlisi alımı yapılacak!
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı olmadan, 5.056 temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu.
Kastamonu’da GSB memur alımı sona eriyor
Kastamonu’da KPSS 50 puanla GSB bünyesinde personel alımı için başvurular tamamlanıyor. Kamu personeli alımı başvuruları ve tüm süreci bu haberimizde bulabilirsiniz.
Kastamonu Defterdarlığı personel alıyor!
Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde kadrolu yeni memur personel alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da da Defterdarlık personel alımı yapılıyor. İşte başvuru şartları ve detaylar haberimizde.
Kastamonu Şeker Fabrikası’nda son iki gün!
Türkiye Şeker Fabrikalarına kadrolu memur alımları kapsamında yeni 214 kadro için süreç devam ediyor. Bu haberimizde Kastamonu’daki alımları ve KPSS 2023/2 tercih başvurularını bulabilirsiniz. Detaylar haberimizde…
İstanbul'da deprem!
Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem; İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Bursa'dan da hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, deprem sonrası yaptığı açıklamada " AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Kuzeykent Mahallesi büyüyor!
Kastamonu Belediyesi Aralık Ayı Belediye Meclis Toplantısı 2’nci oturumu gerçekleşti.
Kastamonu'da ortak aday Galip Vidinlioğlu mu?
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Kastamonulular araba alırken dikkat edin! Komşuda bu da oldu
Kastamonulular sizde araç alırken dikkat edin. Komşuda dolandırıcılık ses getirdi! Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir internet sitesine konulan aracın ilanını kopyalayan dolandırıcı, aracın sahibi ile dolandırdığı kişiyi noterde buluşturup 885 bin lira dolandırdı.
Kastamonu’da evi olanın başına talih kuşu kondu
Kastamonu’da konut sahiplerini sevindirecek haber geldi. Tapu sahipleri, son beş yılda ödedikleri emlak vergilerini geri alabilecekler! Bu avantajdan faydalanmak için gereken koşulları ve takip edilmesi gereken yolları sizler için derledik. Detaylar haberimizde…
Bugün son gün! Unuttuysanız gecikme faizi ödemeden hemen koşun
Ödemenin yapılmaması durumunda araç sahipleri satış ve devir işlemlerini yapamayacak. Zamanında ödenmemesi durumunda araç sahipleri aylık yüzde 3,5 gecikme faizi ödeyecek. Ek MTV'nin ikinci taksiti için ödeme süresi bugün sona eriyor.