Arama
Arama Sonuçları
O ilçeye Diyaliz Merkezi yapılıyor! İhale tamam
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilçede planlanan Diyaliz Merkezi'nin ihalesinin yapıldığı ve yapım aşamasına gelindiği kaydedildi.
Kastamonu'nun komşusunda iç acıtan görüntü
Komşu ilde iç acıtan görüntüler...
Sağlık Müdürü'nden Azdavay'da sağlık istişaresi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Azdavay ilçesinde incelemelerde bulundu. İl Müdürü Derdiyok, Azdavay'da görev yapan sağlık personelleri ile görüşerek tıbbi ekipman eksikleri ve sağlık yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
Tır devrildi, kupası şahlandı
Amasya’da kontrolden çıkan tır yola devrildi. Tırın kupası adeta şahlanarak havada asılı kaldı. Yaralanan sürücü sıkıştığı yerden merdiven yardımıyla kurtarıldı.
Aile büyüklerinden kalan İstiklal madalyasını müzeye bağışladı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un açılışını yaptığı Samsun Müzesi'ne Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru, aile büyüklerinden kalan İstiklal madalyasını bağışladı.
Yakalama kararı vardı, polis kapıya dayanınca intihar etti
Bolu’da hakkında hapis cezası ve yakalama kararı bulunan şahıs, polisi karşısında görünce tabancayla başına ateş ederek hayatına son verdi.
Samanlık yangını itfaiye ekiplerince müdahale edildi
Karabük’ün Eflani ilçesinde samanlıkta çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Tüp patladı, yangında 1 kişi öldü
Çankırı’nın Atkaracalar ilçesinde bir evde mutfak tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.
Bartın'daki Korkunç Kazada Yaralananların Sayısı Yükseldi
Bartın’da iki servis aracının çarpışarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, kazadaki yaralı sayısı 27 olarak açıklandı.
İlçe devlet hastanesine ‘ameliyathane’ müjdesi
Cide Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan alanlar yeniden gözden geçirilerek, hastane ameliyathanesinde tespit edilen eksiklikler en kısa sürede tamamlanarak eksiksiz, daha etkin ve kaliteli olarak faaliyete geçmesi ve hizmete alınması planlamaları yapıldı.
3 katlı ev yangında küle döndü
İnebolu ilçesinde çıkan yangında 3 katlı ev kullanılmaz hale geldi.
Marmara depremi Kastamonu’yu da yıkar!
Prof. Dr. Mahmut Bilgehan, “Biz sadece merkez üssü Kastamonu olan bir depremden bahsetmiyoruz. Merkez üssü Marmara’da olacak bir deprem de bizleri çok ilgilendiriyor. Marmara’da olacak depremde belki de Kastamonu’daki binaları yıkacaktır.”
Saman balyalarının altında can verdi!
Kastamonu’da samanlıkta merdiven ile almak istediği saman balyaları üstüne düşen şahıs hayatını kaybetti.  
Kastamonu'da dehşet saçtı! 1 ölü 3 yaralı!
Kastamonu’da apartman içerisinde yakınlarıyla tartışan şahıs, etrafa rastgele ateş açtı. Apartmanda yaşanan gürültü sebebiyle olaya bakmak için kapıya çıkan kişiler silahtan çıkan saçmalara maruz kalırken, olay sonucu bir kişi öldü, üç kişi de yaralandı.
KORKUNÇ OLAY!.. Yaşlı adam yanmış halde ölü bulundu
Kendisinden bir süredir haber alınamayan yaşlı adam, bahçesinde vücudunda yanıklar oluşmuş şekilde ölü bulundu.
Kastamonu'daki vicdansızlığın izleri siliniyor!
Kastamonu’nun Cide ilçesinde anestezi uygulanarak ölüme terk edilen 10 köpek, uygulanan tedavinin ardından sağlıklarına kavuştu.
Kastamonu'da cip tarlaya uçtu: Yaralılar var!
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde tarlaya uçan cipteki 3 kişi yaralandı.
Kastamonu'da çatı yangını!
Kastamonu’da bir evin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Kastamonu'daki zamla ilgili açıklama:"OLMAYACAK"
Asiltur Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Öğrenci ve Personel Servisi Yönetim ve Denetim Kurulu adına Başkan Niyazi Simsar, bir açıklama yaptı.
Kaya; 'Hanönü aynı tehlikeyle karşı karşıya!'
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Erzincan’da yaşanan maden faciası dolayısıyla Hanönü ilçesinden endişe duyduklarını dile getirdi. Milletvekili Kaya Hanönü için; “Hanönü’nde şu anda aynı şekilde altın madeni işletiliyor. Yetkilileri Kastamonu Hanönü’yle ilgili gerekli incelemeyi yapmaya ve gerekli tedbirleri almaya davet ediyorum” dedi.
Hanönü’de feci kaza!
Hanönü ilçesinde yoldan çıkan otomobilin takla atması neticesinde sürücü yaralandı.  
Kastamonu'da iş yerine silahlı saldırı! 1 yaralı
Kastamonu’nun en işlek caddesinde bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırı neticesinde iş yeri çalışanı kasık bölgesinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
İlçede garip olaylar dönüyor!
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde peş peşe garip olaylar yaşandı. Gece geç saatlerde bir otomobilin aynalarında bir kurşun asılı olarak bulundu. Olayın ardından bir garip olay da gündüz yaşandı.
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Kastamonu'da yine buzla gelen kaza!
Kastamonu'nun Tosya ilçesi D100 karayolu buzlanma sebebiyle kaza meydana geldi. Kazada vatandaşlar yara almadan kurtuldu.  
Kuzeykent'te silahlı saldırı!
Kuzeykent Mahallesi'nde bir işletmede silahlı saldırı meydana geldi.