Arama
Arama Sonuçları
TOKİ’den Kastamonu'ya Ev Müjdesi! Aylık ”5.961 TL”
TOKİ tarafından yapılan ev alma kampanyası ile birlikte daha önce hiç ev almamış evi olmayanlara büyük bir kampanya geliyor. Kastamonu dahil 36 ilde hiç evi olmayanlara yeni TOKİ müjdesi açıklandı. Aylık 5.961 TL taksitle 2+1 alt gelir grubu ucuz konut projesi için adım atıldı...
Belediye’den kiralık iş yerleri!
Belediye, kiraya vereceği iş yerlerini ve yapılacak ihale tarihini açıkladı.
Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar adliyeye sevk edildi
Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Bir çok tanıdık isim vardı.
Kastamonu OBM personel alıyor!
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde aralarında Kastamonu'nun da bulunduğu 35 farklı şehirde olmak üzere devlet işçi alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da 4 personel alınacak.
Kastamonu Stadı için kritik adım!
Kastamonu için müjdesi verilen yeni stadın yapılmasına ilişkin, yeni bir gelişme yaşandı.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Civelek, Bakan Yumaklı'dan Azdavay için 3 söz aldı!
Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı, Kastamonu programı çerçevesinde Azdavay ilçesini ziyaret etti. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile birlikte halka hitap eden bakan Yumaklı Azdavay için Osman Nuri Civelek'e destek istedi. Bakan Yumaklı konuşmasında; 'Bir gözüm bir kulağım Azdavay'da olacak. Osman başkanım bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatıdır acayip de ısrarcı. Söylediği her şeyi yapacak bundan emin olun' dedi.
O ilçeye Diyaliz Merkezi yapılıyor! İhale tamam
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilçede planlanan Diyaliz Merkezi'nin ihalesinin yapıldığı ve yapım aşamasına gelindiği kaydedildi.
Zulüm devam ediyor!.. Sürpriz karar
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı.
Ergülenoğlu; 'İYİ Parti'nin yükselişinden rahatsızlar'
İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'e yönelik eleştirilerde bulundu.
Selde tahrip olmuştu... Yeniden yapılıyor!
Azdavay ilçesinde Devrekani Çayı’nın iki yakasına DSİ tarafından yapılan taşkın koruma duvarları ilçede yaşanan sel afetleri dolayısıyla tahrip olmuştu. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, DSİ tarafından duvarların yeniden projelendirilerek ihaleye çıktığını ve müteahhit firmanın şantiyesini kurmaya başladığını açıkladı.
İlçe Devlet Hastanesi açıldı!
Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünce 20.03.2020 tarihinde ihale edilen ve 04.03.2024 tarihinde yapımı tamamlanan 10 yataklı Küre İlçe Devlet Hastanesi hizmet sunumuna başladı.
Kastamonu’nun parası çöpe gitti!
Daha 1,5 yıl önce 28 milyon liraya yapılan dere kenarındaki duvarları kırdılar
'Atıl projeler' cenneti Kastamonu!..
Geçtiğimiz son 10 yılda Ilgaz Tüneli, havalimanı ve yakın zamanda hizmete giren Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi (eski MİEM) gibi çok önemli projelerin hayata geçirildiği Kastamonu'da yıllardır akıbeti belli olmayan bina ve arazilerin ne olacağı halen merak konusu...
Erbilgin; ‘Projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur’
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, açıklamasında Atık Su Arıtma tesisi ile ilgili konuştu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş ile Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu arasında bir ‘proje benim’ yarışı olduğunu dile getiren Erbilgin; “Eğer Tahsin Babaş ve Galip Vidinlioğlu arasında bir yarış varsa projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur” dedi.
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
Kastamonu’daki kurum personel alıyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de ve Cumhurbaşkanlığı SBB’de yayımlanan duyurularda, Kültür ve Turizm Bakanlığına büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, kütüphaneci, mimar, şoför, çocuk gelişimcisi, aşçı, bahçıvan, mühendis, şehir plancısı, arkeolog, müze araştırmacısı, kütüphaneci, tekniker ve teknisyen olmak üzere sözleşmeli personel alınacağı aktarıldı.
‘Gölge etme, başka ihsan istemeyiz’
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay; CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın geçtiğimiz gün TBMM’de dile getirdiği Karaş Köyü Köprüsü sözlerine cevap verdi…
Belediye, aracı satışa çıkardı
Belediye, araç için satış ilanı yayımladı
Ekrem İmamoğlu: 'Ağlaya ağlaya Tosya'ya döndük'
Ürettiği içeriklerle kısa sürede büyük bir ivme kazanan haftalık Oksijen Gazetesi'ndeki Ekrem İmamoğlu röportajındaki; 'Kastamonu' detayı dikkat çekti.. Oksijen yazarı Prof. Dr. Ali Yaylacıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla röportaj yaptı.
Kimsenin ruhu bile duymadı
Kastamonu'ya son yıllarda kazandırılan en önemli yatırımlardan biri olan Kuzeykent Mahallesi'ndeki Millet Bahçesi'nde sona gelindi... Kastamonu Belediyesi’nin destek verdiği ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ihalesi yapılan Millet Bahçesi hakkında Başkan Vidinlioğlu, kısa bir açıklama yaptı.
Kastamonu’da belediye personel alıyor!
Kastamonu’da o belediye personel alımı yapıyor. İlk defa atanmak üzere, sözleşmeli personel alınıyor.
Kastamonu'da ortak aday Galip Vidinlioğlu mu?
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Devlet, Kastamonu’da iki taşınmazı daha satılığa çıkardı
Kastamonu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü; Gölköy ve Subaşı’nda iki taşınmazı satılığa çıkardı.
Belediyenin en güzel açılışı!
Kastamonu Belediyesi tarafından projelendirilen Engelsiz Yaşam Merkezimiz düzenlenen törenle açıldı.
Erbilgin; ‘Sayıştay raporu Vidinlioğlu'na 'kenara çekil' diyor’
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı'nda, Kastamonu Belediyesi'nin 2022 Sayıştay Raporu üzerinden, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu eleştirdi.
Kastamonulular kaçırılmayacak fırsat! Bu fiyata arsa mı olur demeyin sadece 15 bin TL!
Arsa almak isteyenlere güzel haber. Milli Emlak'ın farklı illerde uygun fiyatlı arsa satışları devam ediyor. Listede, 15 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan araziler de yer alıyor. Kastamonu’da da ilerleyen dönemlerde satışlar yapılması bekleniyor.