Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da Perşembe ve Cumartesiye dikkat!
Yurdun batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara’nın batısı ve Ege’nin kıyı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kastamonu’da ise Perşembe ve Cumartesiye dikkat. Yağış bekleniyor.
"Prof. Dr. Eker'den Çarpıcı İfade: 'Kültür Savaşları Çağına Girdik'"
Kültür, Sanat ve Turizm Akademisi Derneği (KÜSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Eker, “Kültür savaşları çağındayız. Kültürünüz yoksa geleceğiniz de yoktur” ded
Mart kapıdan baktıracak!.. Meteoroloji uyardı
Uzun bir süre mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar İstanbul dahil çok sayıda kentte çarşambadan itibaren yerini soğuk ve yağışlı havaya bırakacak.
Kastamonu'da dehşet saçtı! 1 ölü 3 yaralı!
Kastamonu’da apartman içerisinde yakınlarıyla tartışan şahıs, etrafa rastgele ateş açtı. Apartmanda yaşanan gürültü sebebiyle olaya bakmak için kapıya çıkan kişiler silahtan çıkan saçmalara maruz kalırken, olay sonucu bir kişi öldü, üç kişi de yaralandı.
Cinayet zanlısı tutuklandı
Uyuşturucu parası için babasının evini bastı, gürültü için dışarı çıkan komşusunu öldürdü
Fatih Portakal’dan ‘Kastamonu’ uyarısı!.. “Risk çok büyük”
Gazeteci Fatih Portakal, Türkiye'de riskli diğer madenleri sıraladı. Fatih Portakal’ın riskli diyerek uyardığı iller arasında Kastamonu da var.
Tahsin Babaş, neden aday gösterildi?
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenleyerek geride kalan 250 günlük görev süresini değerlendirerek; ilimizde devam eden ve planlanan yatırımların genel durumuyla alakalı bilgi verdi.
Kuzeykent’te ceza üzerine ceza!
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü tarafından Kuzeykent Mahalesinde sıkı çalışmalar devam ediyor
Meteoroloji uyardı!.. Kar başlıyor
Aralarında Batı Karadeniz'in de olduğu bazı bölgelerde yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.
Ve kış başlıyor!.. Meteoroloji’den ‘kar’ duyurusu
Meteoroloji'den alınan son dakika haberine göre yurdun büyük bir kesiminde kar ve yağmurlu hava haftanın ortasından itibaren etkili olacak.
Beylikdüzü'ndeki öğretmene ne oldu?
Beylikdüzü'nde ilk önce öğrencisini dövdü sonra saldırıya uğradı.
Yarın için Kastamonu'ya uyarı... Geliyor!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmesine göre Kastamonu'da yarın gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yaşanacak olan gök gürültülü sağanak yağış dolayısıyla olumsuz durumlara karşı Kastamonu Valiliği de uyarıda bulundu.
Ataşehir'de Gezilecek 10 Sıra Dışı Yer
Ataşehir, İstanbul'un en popüler semtlerinden biri olmasının yanı sıra, birbirinden ilginç ve sıra dışı mekanlarıyla da dikkat çekmektedir.
Dünyada bir ilk: Aynı anda 9 blok...
Asrın felaketinde ağır yara alan Malatya’da tünel kalıpla inşa edilen 9 bloktan oluşan 540 dairelik Yeşilevler Sitesi aynı anda bin 660 kilogram patlayıcı kullanılarak yıkıldı. Dünyada ilk kez aynı anda bu kadar çok binanın yıkımı gerçekleştirilirken, yüzlerce vatandaş da patlamayı canlı olarak izledi.
İPhone 15 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı
USB-C ve Dinamik Ada ile güncellenen iPhone 15 Plus ve iPhone 15 tanıtıldı. Tasarımından çıkış tarihine Apple iPhone 15 fiyatı ve özellikleri haberimizde.
Doğu Karadeniz'de sel tehlikesi... Kuvvetli geliyor!
Meteoroloji, Rize ve Adana çevresi için kuvvetli yağış uyarısı verdi. Sarı ve turuncu kodla uyarılan 7 ildeki vatandaşların; sel, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Tehlike Karadeniz'den İç Anadolu'ya kaydı
Karadeniz'de tehlike geçti, ancak bu sefer de İç Anadolu'da kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. AFAD Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kırklareli ve İç Anadolu'daki illerde yarın çok kuvvetli sağanak yağış beklendiğini ve bu doğrultuda vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini hatırlattı.
Meteoroloji uyardı!.. Çok şiddetli geliyor
Meteoroloji, aralarında Kastamonu'nun da bulunduğu 22 il için sarı ve turuncu kodla uyarıda bulundu.
Belediyeden yağış uyarısı geldi: 'Dikkatli olalım!'
İhsangazi Belediye Başkanlığı tarafından yağış uyarısı yapıldı. Yapılan uyarıda meteorloji verilerine göre Kastamonu genelinde yağış beklendiği ifade edilerek olumsuz durumlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerektiğini belirtti.
Kastamonu'ya Meteorolojik uyarı!
Meteorolojiden alınan bilgilere göre; bugün akşam saatlerinden itibaren 04.09.2023(Pazartesi) sabah saatlerine kadar Kastamonu genelinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
Kastamonu'da Taş Ocağı Projesi köylüleri ayağa kaldırdı
İl Özel İdaresi tarafından İnebolu Çiçekyazı ile Kürenin Ersizler Köyleri arasında açılması planlanan kalker ocağı ve kırma eleme tesisi projesi köy halkı arasında tepkiyle karşılandı.
Kastamonu'da huzur bozan araçlar trafikten men ediliyor
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri kamunun huzurunu bozan araçlar üzerindeki denetimlerini sürdürüyor.