Arama
Arama Sonuçları
Cengiz Aksan'ın SBK Davasında karar çıktı
Şanlıurfalı gazeteci Cengiz Aksan'ın, SBK Holding'in firari patronu Sezgin Baran Korkmaz ile Yargıtay üyesi Tekman Savaş Nemli'nin aynı masada yemek yediği bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasının ardından açılan davada karar çıktı. Aksan’a 1 yıl 8 ay hapis cezası verilirken, cezanın ertelenmesine karar verildi.
Çember daralıyor 81 ilde operasyon!
Son dakika haberi: 81 ilde 4 gündür devam eden Çember Operasyonlarında 3 bin 765 firari yakalandı.
110 kişiyi dolandırdılar ilk celsede serbest kaldılar
Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı
JASAT, 2 firari hükümlüyü yakaladı
Kastamonu'da çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu için aranan 2 kişi yakalandı.
Mossad itirafçısı her şeyi tek tek anlattı!
Tutuklanan dedektif Selçuk Küçükkaya itirafçı oldu. FETÖ'cü Serkan Özdemirci ile başlayan gizli Mossad trafiğinin tüm detaylarına ulaşıldı.
Kastamonu'da kaza: 2 yaralı 1 firari
Kastamonu’da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada anne ve kızı yaralandı. Diğer araçta bulunan şahıslar ise anne ve kızını yaralı halde bırakıp olay yerinden kaçtı.
Sivas olayları davası zaman aşımından düştü
Sivas'ta 2 Temmuz 1993 tarihinde Madımak Oteli'nin yakılması sonucu 37 kişinin hayatını kaybettiği olaylara ilişkin dava, 30 yıllık zaman aşımından dolayı düşürüldü.
Cezaevi firarisi, Kastamonu polisinden kaçamadı
9 Ağustos'ta Kastamonu Cezaevinden firar eden şahıs yakalandı.
9 bin mahkum cezaevine geri dönmedi
Salgında denetimli serbestlikten yararlanan bu imkan bitince cezaevlerine dönmesi gereken 9 bin 56 mahkum geri dönmedi.
Gelin, düğüne bir gün kala hayatının şokunu yaşadı!
Grafik tasarımcısı gelin, nikaha bir gün kala ortadan kaybolan damattan masraflarını icra yoluyla alıp, dolandırıcılık davası açtı.
Kastamonu’da 110 vatandaşı dolandıran 5 şüpheli tutuklandı
Aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi mağdur eden ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan 5 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Milyonluk vurgun yaptılar, metruk binada yakalandılar
Kastamonu’da ev sahibi yapma vaadiyle 110 vatandaşı, 3 milyon TL dolandıran şüpheliler adliyeye sevk edildi
Kastamonu Emniyeti’nden dev operasyon!
DAİRE SATMAK VAADİYLE 110 VATANDAŞI 3 MİLYON TL DOLANDIRAN ŞAHISLAR YAKALANDI
FETÖ firarisi şahıs Taşköprü’de yakalandı
FETÖ terör örgütü üyesi olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
TEM ve İstihbarat’tan terör operasyonu
Terör örgütü DEAŞ mensubu şahıs Gaziantep’te yakalandı.
Muharrem İnce'den muhalefete yaylım ateşi
“FETÖ VE PKK İLE VERDİĞİNİZ GÖRÜNTÜ GÖRÜLMEZ SANDINIZ”
‘Milletimiz kimi sandığa gömeceğini iyi biliyor’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “HDP'ye verilecek her taviz PKK'ya yani Kandil'e verilmiş demektir. Benim milletim bu ihanet şebekelerine, bu vatana ihanet edenlere 14 Mayıs’ta yol vermeyecektir" dedi.
6 ayrı suçtan aranıyordu
6 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi şahıs Araç ilçesinde emniyet ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.
FETÖ firarisi tutuklandı
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) silahlı terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan firari şahıs, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak tutuklandı.
Firari şahıs polisten kaçamadı
Tosya ilçesinde hakkında kasten yaralama suçundan aranan 4 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.
Firari 'zehir taciri' yakalandı
4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Tosya’da yakalandı
İstanbul Beşiktaş Belediyesindeki 'rüşvet' soruşturması kapsamında aranan eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Tosya ilçesinde yakalandı. Hazinedar, soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul’a götürüldü.
Suç çetelerine ‘Silindir’
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı tarafından 50 ilde 502 şüpheli şahsa yönelik eş zamanlı ‘Silindir’ kod adlı operasyon gerçekleştirildi.
Bir firari örgüt mensubu daha yakalandı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerinin koordineli çalışmaları sonucunda, kriptolu haberleşme programı BYLOCK (2 farklı BYLOCK hesabı) kullanıcısı, Kastamonu’da Askeri Mahrem yapılanması içerisinde –sözde- imam olan firari H.Ç Ankara ilinde yakalandı.
Fetö firarisi öğretmen yakalandı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü faaliyetlerinin önlenmesi ve firarı örgüt mensuplarının yakalanmasına yönelik operasyonlar devam ediyor.