Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da uyuşturucuya geçit yok!
2 şahsın üst, araç ve ikamet aramasında; çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Ayakkabının içinden uyuşturucu hap çıktı
Ayakkabısına sakladığı 82 adet uyuşturucu hap ve 37.82 gram uyuşturucu madde ile yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
3 etkili yöntemle sineklerden kurtulun
Sineklerden kurtulmak için evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz 3 farklı yöntemi gelin birlikte öğrenelim.
Yangın çıkaracaklardı! Kıskıvrak yakalandılar
İstanbul Bayrampaşa'daki bir AVM'de bir kişinin çantası yanmaya başladı. Şüphelenilerek gözaltına alınan ve terörist oldukları ortaya çıkan kişiler, İstanbul'da orman yangını çıkarma hazırlığında olduklarını itiraf ettiler.
Kastamonu Emniyeti, zehir tacirlerine geçit vermiyor
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarla uyuşturucu satıcılarına darbe vurulmaya devam ediyor.
Kastamonu'da bir haftada; 1,6 milyon TL ceza
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İlçe Trafik Birimleri tarafından, trafik denetimleri artırılarak devam ediyor.
Narkotik’ten ‘Kuzeykent’ operasyonu: 18 şahıs yakalandı
Narkotik ekiplerince Kuzeykent Mahallesinde uygulama yapıldı.
Zararlı böceklerle ‘biyolojik’ mücadele
İnebolu ilçesinde kestane ağaçlarında verimin düşmesine sebebiyet veren böceklerle biyolojik mücadele için “feromon tuzağı” kurulumuna devam ediliyor.
“Yıldırım Operasyonu”na katılan polis memurlarına başarı belgesi
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde yürütülen ve 32 kişinin tutuklandığı “Yıldırım Operasyonu”na katılan polis memurlarına başarı belgesi verildi.
Uyuşturucuyu atıp kaçmaya çalıştılar
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince rutin olarak yapılan uygulamayı fark edip yanlarındaki uyuşturucu maddeyi gecenin karanlığından faydalanıp dışarı atarak kaçmaya çalışan O.H., H.Y., ve K.H. isimli üç şüpheli şahıs durumu görevlilerin fark etmesi üzerine göz altına alındı.
Zehir taciri cezaevinde
Kastamonu'ya uyuşturucu madde getireceği tespit edilen bir şahıs İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alındı.
Narkotik’ten ‘zehir’ baskını: 1 tutuklama
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucuyla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor.
‘Yıldırım’da 32 tutuklama
Kastamonu'da düzenlenen 'yıldırım operasyonu'nda tutuklanan şüpheli sayısı 32’ye yükseldi. Operasyonda klima havalandırmasının içerisinde bile uyuşturucu bulunması dikkat çekti.
1 şahıs tutuklandı
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda üzerlerinde ve araçlarında uyuşturucu ele geçirilen 3 şahıs gözaltına alındı. Adli makamlara sevkinin ardından 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
2 şüpheli gözaltında
Taşköprü ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda litrelerce sahte alkol ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
KOM’dan kaçak içki baskını: 1 gözaltı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce kaçakçılık suçları ile mücadele faaliyetleri kapsamında yılbaşı öncesi yapılan operasyonda sahte içki ele geçirildi.
5 şahıs yakalandı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu uyuşturucu madde ile yakalanan 5 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
10 kişi gözaltına alındı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon sonucu çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 10 şahıs gözaltına alındı.
NARKO çalışmaları hız kesmiyor
Kastamonu iL Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 3 şahsın evine operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şahıs gözaltına alındı.
Polis aracına bombalı saldırı!
Diyarbakır- Mardin Karayolu üzerinde çevik kuvvet polis servis aracının geçişi sırasında yol kenarına park edilmiş bombalı araçla saldırı yapıldı. Devrilen midibüsteki 8 polis memuru ile 1 sivil yaralandı. Olaya ilişkin 5 kişi gözaltına alındı. Yaralılarla ilgili son bilgileri aktaran Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, "9 arkadaşımızdan 7'si taburcu edildi, 2'si kontrol amaçlı hastanede" ifadelerini kullandı.
1 şahıs tutuklandı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilmerkezinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
3 şüpheli yakalandı
Şüpheli aracın durdurulması sonucu yapılan aramada araç içerisinde; metamfetamin maddesi, reçeteye tabii hap, uyuşturucu kullanımında kullanılan cam düzenek, ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait fişekler ele geçirilirdi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
1 şahıs tutuklandı
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu esrar maddesi, uyuşturucu kullanımında kullanıldığı değerlendirilen cam düzenek, ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait fişekler ele geçirilirken, yakalanan 1 şahıs tutuklandı.
Bir Karadeniz klasiği
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde görev yapan bir imam, yıllarca bahçesine ve arı kovanlarına zarar veren ayılardan, kendi yaptığı ‘ayısavar’ sistemi sayesinde kurtuldu. Vatandaşın kurduğu sistemle, suyun ağırlığı ile havaya kalkan direğin, düşerek saca çarpmasıyla ortaya çıkan ses, ayıların ve yaban hayvanlarının bölgeye yaklaşmasını engelliyor.
Uyuşturucuya geçit yok
İnebolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Doğanyurt İlçe Emniyet Amirliğinin yaptığı ortak çalışmalarla uyuşturucu imal ve ticaretinin yapıldığı tespit edilen 3 adreste ve bir araçta arama yapıldı.
Taşköprü’de petrol mü var?
Taşköprü ilçesinde yaşayan vatandaşlar, 37 yıl önce yapılan sondajın ardından demir borularla ağzı kapatılan ve o dönemde çıkardıkları petrolü çakmakla yaktıkları kuyunun yeniden açılarak incelenmesini istedi.
Uyuşturcuya geçit yok
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik yapılan operasyonda, 5 şahsın üzerinde, otolarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda; çeşitli miktarlarda metamfetamin, eroin, reçeteye tabi hap, 1 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam düzenek, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeklere ait fişekler ele geçirildi. Olay ile ilgili 5 şüpheli şahıs adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alındı.
Eren Abluka-27 Operasyonu başlatıldı
İçişleri Bakanlığınca Şırnak ve Siirt’te bin 377 personelin katılımıyla Eren Abluka-27 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan Operasyonu başlatıldı.