Arama
Arama Sonuçları
Pompaya beklenen indirim geliyor!..
Brent petrol fiyatlarında dalgalanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.
Kredi çekmek artık cesaret istiyor
Otomobil ve konut almak isteyenlerin hayalleri banka kredilerine takıldı. Taşıt kredisinde bankaların faiz oranı yüzde 6'ya dayanırken, 400 bin TL'lik bir kredinin 36 ay vadeyle geri ödemesi 1 milyonu aştı.
15 Mart'ta akaryakıta çifte zam!
Uluslararası petrol fiyatlarındaki düşüş nedeniyle kısa bir süre indirim yaşanan benzin ve motorinde rüzgar tersine döndü. Yeni gelişmeye göre benzinin litresine 1,53 TL, motorinin litresine ise 1,10 TL zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışı 15 Mart itibarıyla pompaya yansıyacak.
İkinci elde hareketlilik! Fiyat artışı durmuyor
Yeni yıl itibarıyla araç piyasasındaki fiyat değişimleri oldukça dikkat çekiyor. Aralık ayından bu yana yükseliş eğilimi gösteren ikinci el araç piyasasında üst üste son 3 aylık süre zarfında ibre yukarı döndü. Peki piyasada fiyatları yükselten nedenler neler? İşte detaylar...
Bir indirim daha geliyor!..
Geçtiğimiz hafta motorine 2 kez, benzine ise 1 kez indirim geldi.
Sürücülere müjde!.. İndirim göründü
Geçtiğimiz ay, 76-77 dolar arasında dalgalanan Brent Petrol, 5 ayın en düşük seviyelerine gerileyerek aralık ayında da 80 doların altında. Petrol fiyatlarındaki bu düşüş, Benzin ve motorinde indirim beklentisi oluştu.
Milyonların beklediği haber!.. Devlet alacaklarından vazgeçiyor
AK Parti'nin hazırladığı 80 maddelik yeni torba kanun teklifi Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte birçok yeni düzenleme getiriliyor.
Madak: ‘Sorunlarımıza kalıcı çözümler istiyoruz’
Eğitim Sen Kastamonu Şube Başkanı Mirati Madak, eğitimcilerin yılda bir gün hatırlanmak yerine sorunlarına kalıcı çözümler üretilmesini beklediğini kaydetti.
Toptan ve Perakende Güncel Demir Fiyatları
İnşaat sektörü için en elzem malzemelerden olan demir, mevcut ekonomik koşullar ve çeşitlerine göre farklı fiyat aralıklarına sahiptir.
Bu kez büyük indirim geliyor
LPG'ye gelen zammın ardından bu kez bir indirim haberi geldi.
Mossad itirafçısı her şeyi tek tek anlattı!
Tutuklanan dedektif Selçuk Küçükkaya itirafçı oldu. FETÖ'cü Serkan Özdemirci ile başlayan gizli Mossad trafiğinin tüm detaylarına ulaşıldı.
Satan çok alan yok! Kimse alamıyor
Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer "Otomobil artık yatırım aracı olmaktan çıktı, önümüzdeki süreçte kampanyalar artacaktır. Otomobil alımlarında kredi kullanım oranı yüzde 65'lerden yüzde 12'lere düştü" dedi.
‘Sorunları çözebilecek bir iradeye ihtiyaç var’
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Kastamonu’da partililerle bir araya geldi
Yaş meyve ve sebze ihracatında artış
Türkiye’nin yaş meyve sebze ihracatı, yılın ilk sekiz ayında yüzde 16’lık artışla 1 milyar 764 milyon dolardan 2 milyar 50 milyon dolara çıktı.
Mutluluğun maliyetini hesapladılar... Türkiye'de mutlu olmak için kaç para lazım
Araştırmacılar 173 ülkede vatandaşların mutlu olmak için yılda ne kadar paraya ihtiyacı olduğunu ortaya çıkardı
Erdoğan duyurdu: Yüzde 25 zam geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25 oranında ilave artışa gidileceğini duyurdu
Ruslar Batı Karadeniz’i çok sevdi
Son yıllarda Türkiye ve Rusya arasında son yıllarda artan ekonomik ve siyasi gibi alanlardaki iş birlikleri, turizmde yüzleri güldürdü.