Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’nun kadın girişimcilerinden Çorum çıkarması
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen "Başarılı Girişimci Kadınlardan İlham Veren Girişimcilik Söyleşisi" Çorum’da yapıldı.
Hedef: Sağlık Kampüsü
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Açıksöz TV'de yayın hayatına başlayan “Memleket Meselesi” programının ilk konuğu oldu. Program moderatörü Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır’ın sorularını yanıtlayan Milletvekili Uluay, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Kastamonu’da yer yerinden oynadı
Kastamonu Cumhuriyet Meydanında yer yerinden oynadı…
Kastamonu Belediyesi’nde mobbing iddiası!
Kastamonu Belediyesi’nde mobbingle Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne sürüldüğünü ve buradaki görevi sırasında da sürekli mobbinge maruz kaldığını iddia eden Kastamonu Ülkü Ocakları eski başkanı Yunus Abayoğlu, işinden istifa etti. Yaşanan olayın ardından paylaşımda bulunan Abayoğlu, "Şahsımı ve ocak yöneticisi 4 kardeşimi Temizlik İşleri’ne işçi olarak gönderdiler. Bu mobbing değil, asıl mobbing Hikmet Erbilgin’in ’onları oraya ben sürdüm’ demesiyle başlıyor" dedi.
Kastamonu isyanda; görkemli karşılama!
Iğdır'da yaşanan talihsiz olayda GMG Kastamonuspor'a yönelik yapılan saldırıya büyük tepki gösteren taraftar, Cumhuriyet Meydanı'nda takımını görkemli karşıladı.
Huzur Towers’ta yaşam başlıyor!
Salim Huzuroğlu: “Huzur Tower Kastamonu'ya çağ atlatan bir proje. Daha önce bu şekilde bir konsept uygulanmadı.”
Geleceğin ormancıları ormana girdi!
Araç MYO öğrencileri Samatlar Orman İşletme Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi, verilen eğitimden dolayı Samatlar Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ettiler.
Kastamonu’da 455 yıl evvele yürüyüş!
29’uncu Uluslararası Şeyh Şaban-ı Veli ve Kastamonu Evliyalarını anma haftası bugün itibariyle mehter marşı eşliğinde yürüyüş düzenlenerek başladı.
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak.
Nihayet düşüşe geçti!.. Devam edecek mi?
Ocak ayından bu yana her ay en az iki kez zamlanan kırmızı et fiyatları aylar sonra ilk kez düştü. Sene başından bu yana yüzde 110’u aşkın zamlanan fiyatlar, son haftalarda yüzde 8-10 civarında geriledi.
Derbi sonrası ortalık karıştı!
Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, uzun süre 10 kişi oynadıkları karşılaşmada Galatasaray'ı tek golle mağlup ederken maçın ardından bir kez daha kavga çıktı.
Küre Dağları'na ilkbaharın renkleri hakim oldu
İlkbaharın renklerinin hakim olduğu Küre Dağları, doğa, fotoğraf ve macera tutkunlarını Kastamonu'ya çekiyor.
İki tekerlek tutkunları gururlandırdı!
İki tekerlek tutkunları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna koordineli bir bayrak değişimi ile kendi imzalarını attılar...
Kastilya’dan örnek davranış!
Kastilya Tesisleri sahipleri, Sosyal Ekonomik Destek hizmetinden yararlanan ailelere kahvaltı programı düzenlendi.
Bu bayram Kastamonu’da bir başkaydı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Kastamonu'da da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile başlayan kutlamalar resmi törenlerle devam etti.
Başkan Cengiz Aygün; "Kastamonu hazır olsun"
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off hazırlıklarını sürdüren GMG Kastamonuspor'un Başkanı Cengiz Aygün; "Artık biz hazırız. Takımımız hazır ama Kastamonu da hazır olsun." diyerek birtakım açıklamalarda bulundu.
Jimnastik ekibi nefes kesti!
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gazi Stadı'nda yapılan kutlamalarda, nefes kesen Jimnastik ekibini gösterisi büyük alkış aldı.
Evinde düşen kadın ağır yaralandı
Küre ilçesinde evinde dengesini kaybederek düşen 50 yaşındaki kadın ağır yaralandı.  
Kastamonu bir süre gün yüzü görecek! Sonrası…
Kastamonu’da uzun süre etkisini gösteren yağmurlu hava yerini güneşe bıraktı.
Belediye'deki atamaya tepki geldi! 'Liyakat?'
Veteriner Hekimler Odası’ndan, Veterinerlik İşlerine yapılan atamalara tepki geldi. Oda Başkanı İbrahim Maşalacı, mevcut Veteriner İşleri Müdürü Veteriner Hekim Kenan Güçükbergen'in yerine meslekte bilgisi olmayan birinin geçirilmesine tepki göstererek; "Yönetmeliği hiçe sayarak, bu atamanın izahı ne olabilir? Yapılan bu uygulama bizim bildiğimiz liyakat anlayışı ile uyuşmamaktadır " dedi.
Kastamonu'da emekli müdür, evine giderken hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde dengesini kaybederek düşen 75 yaşındaki vatandaş hayatını kaybetti.
Kastamonu KASİAD, Başkan Baltacı ile bir araya geldi
Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şubesi yönetimi, Belediye Başkanı Hasan Baltacı’yı ziyaret etti.
Ünlü astrologdan Kastamonu’ya şok uyarı!
Zaman zaman paylaşımları ile gündeme gelen ünlü Astrolog Ayça Bayrak Aydın, bu defa Kastamonu’yu işaret ederek deprem uyarısında bulundu.
Erdoğan istedi; Togg zırhla kaplandı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Togg için “Zırhlısını da yapabilir misiniz” sorusu üzerinden yola çıkan işletmeci İsmail Eşsiz, “İlk Togg’u BR4 seviyesinde zırhladık. Şimdiki aracımızı da BR6 seviyesinde uzun namlu silahlara karşı zırhlamayı planlıyoruz” dedi.
Amedspor kupayı kaldırdı
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonu 81 puanla şampiyon kapatan Amed Sportif Faaliyetler, 33 bin kişilik stadyumda görkemli kupa töreniyle şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anneler Günü mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir annenin evladına olan merhametiyle mukayese edilebilecek derecede çok az insani duygu vardır. Annelerimize teşekkür etmekle kalmayıp hayatımız üzerindeki etkilerini de hatırlamak için bugün anlamlı bir fırsattır." dedi.
Kutlu olsun…
İsrail’in saldırılarında çocukları, eşleri ve yakınlarını kaybetmenin derin hüznünü yaşayan Gazzeli annelerin Anneler Günü kutlu olsun…
Cengiz Aksan'ın SBK Davasında karar çıktı
Şanlıurfalı gazeteci Cengiz Aksan'ın, SBK Holding'in firari patronu Sezgin Baran Korkmaz ile Yargıtay üyesi Tekman Savaş Nemli'nin aynı masada yemek yediği bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasının ardından açılan davada karar çıktı. Aksan’a 1 yıl 8 ay hapis cezası verilirken, cezanın ertelenmesine karar verildi.
Horma’da nefes kesen tatbikat
İçerisinden 3 kilometrelik yürüyüş parkuruyla geçilen binlerce turistin ziyaret ettiği Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesindeki Horma Kanyonunda UMKE, AFAD, İHH ve JAK ekiplerince ortak tatbikat düzenlendi.
KASİAD’dan yeni İGM Başkanı'na ziyaret
Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Başkanı Osman Kocadelioğlu ve Yönetimi İl Genel Meclisi (İGM) Başkanlığı’na seçilen Doğan Ünlü’yü ziyaret etti.