Arama
Arama Sonuçları
Ahmet Katar'dan 23 Nisan değerlendirmesi! 'Nihayet'
28. Dönem İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Katar açıklamasında; "Nihayet bu yanlış uygulamadan vazgeçildi ve 23 Nisan’ı coşku içinde hep birlikte Gazi Stadyumunda kutladık" dedi.
Belediye Başkanı sözleşme imzaladı!
Araç Belediye Başkanı Süleyman Yazkan, belediye çalışanları arasındaki gelir dağılımı adına Türk Yerel Hizmet-Sen Sendikası Başkan Yardımcısı Coşkun Tahmiscioğlu ve Sendika İş Yeri Temsilcisi Yavuz Altınoğlu ile Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.
Nereye varacak? Artık her hafta zam!..
Yarışmada dereceye giren öğrencileri makamında ağırlayan İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti.
Başkan Baltacı'dan önemli vurgu!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye'nin düzenlediği Çocuk Şenliği'nde önemli bir konuya dikkat çekti.
Kastamonu, Gazi'deki kutlamadan çok memnun! 'Yeniden'  
Kastamonu Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gazi Stadı'nda kutlandı. Vatandaşlar yeniden statta bayram coşkusunu yaşadıkları için büyük sevinç içinde olduklarını kaydetti.
Yıllar sonra Kastamonu'da yeniden!
Kastamonu'da yıllardır Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl farklı bir mekanda gerçekleşecek. Kastamonu halkının uzun zamandır talep ettiği değişiklik nihayet gerçekleşiyor. Yıllar sonra, 23 Nisan coşkusunu Gazi Stadyumu'nda yaşayacaklar.
Amedspor Taraftarı; 'Kritik maçı aldık'
TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor, GMG Kastamonuspor’u deplasmanda 1-0 yenerek galip geldi. Trendyol 1. Lig'e yükselme yolunda büyük bir avantaj elde eden Amedspor maçı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte iki ayrı noktada kurulan dev ekrandan taraftarlar tarafından takip edildi.
Kastamonu'da Nevruz coşkusu
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası kapsamında Nevruz Bayramı kutlandı.
Ortaokullar oryantiringde yarıştı
2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Oryantiring İl Birinciliği düzenlendi. Kastamonu Fen Lisesi’nin çevresinde düzenlenen il birinciliğine toplam 68 sporcu katıldı.
Kastamonu’dan gittiler, Çanakkale’de şehit düştüler!
Her bir şehirden binlerce vatan evladı akın akın Çanakkale'ye akarken tek bir şey düşünüyordu: Çanakkale Geçilmez Destanını yazmak...
‘Bağımsız Başkan’dan miting gibi açılış
Bozkurt Belediye Başkanı ve bağımsız başkan adayı Muammer Yanık, ilçedeki ilk seçim bürosunu mitingi aratmayan bir katılımla açtı.
‘Rakiplerimiz bile bizim projelerimizi konuşuyor’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.
Başın sağ olsun Kastamonu
Üç gün içinde Kastamonu’da 3 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Resul Dindar Kastamonu’da
İğdir Soğucaova Yaylasında yapılacak olan kış festivaliyle Kastamonu’da eğlence başlıyor
İl Başkanı Ünlü; 'Koltuğa oturtana kadar, çalışacağız...'
AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, aday adayı olan adayların isimlerini teker teker sayarak teşekkür etti. Ünlü açıklamasında; "Bundan sonra AK Parti ailesine, hepimize düşen tek görev var. Tahsin Babaş Başkanımızı Belediye Başkanı koltuğuna oturtana kadar gece gündüz demeden yanında olmak" ifadelerine yer verdi.
Babaş; "Gerçek belediyecilik 'Tahsin Babaş'tır' "
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş  AK Parti İl Başkanlığı'nda  basın açıklaması gerçekleştirdi. Babaş dikkat çeken açıklamasında; "AK Parti'mizin gerçek özlü bir sloganı var Kastamonu bilir. 'Gerçek belediyecilik Ak Parti'dir' ve gerçek Belediyecilik AK Parti'nin temsilcisi olan tecrübeli kardeşiniz Tahsin Babaş'tır. Tabii ki belediyecilik bizim işimiz, benim mesleğim"  ifadelerine yer verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tahsin Babaş’a ne dedi?
AK Parti; Kastamonu’da Tahsin Babaş’ı üçüncü Belediye Başkanı adayı olarak gösterirken; dün Haliç Kongre Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; adaylarını resmi olarak açıkladı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Kastamonu, dev festivale hazırlanıyor
Kastamonu, ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek olan dev festivale hazırlanıyor. Fındıklı ve Gölcük Yaylalarında düzenlenecek olan 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali, Kamp, Karavan, Offroad ile katılımcılar eğlenceye doyacak
GMG Kastamonuspor’da ilk ayrılık
Devre arasına 7 puan farkla lider giren GMG Kastamonuspor, ikinci devreye ‘şampiyonluk’ parolasıyla hazırlanırken; kadrosunda da değişikliklere gitmeye başladı.
Kastamonu'nun ilçesine Cumhurbaşkanlığı’ndan ödül!
Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen törende, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından Gedikli'ye ödül takdim edildi.
Kastamonu’da kadının gür sesi 104. kez kutlandı
Kastamonu'da, Anadolu'nun işgale karşı haklı sesini duyurmak amacıyla 10 Aralık 1919'da yapılan ilk kadın mitinginin 104'üncü yılı kutlandı.
89 yaşındaki İzbeli: “Erkeksiz ben, bensiz erkek olmaz”
Kastamonu Cumhuriyet Meydanında konuşan Sabiha İzbeli, Kadın ve erkek diye bir ayrım yoktur. Hepimiz biriz. Erkeksiz ben, bensiz erkek olmaz düşüncesindeyim.” dedi.
KSK, taraftarı şaşırttı! İlk yarıda üzüntü, maç sonunda sevinç
Kastamonu şehrinin gururu Kastamonuspor, zorlu bir mücadeleye sahne olan maçta taraftarlarını duygusal bir yolculuğa çıkardı. İlk yarıda 2-0 geriye düşen takım, maçın sonunda attığı gollerle 3-2'lik zaferle sahadan ayrılınca taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaşandı.
Bağcılar’da ‘Hz Pir’ esintisi
Kastamonu’nun evliyalarından olan Şeyh Şaban-ı Veli Hazretleri Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği bir etkinlikle hem anıldı hem de davetlilere anlatıldı.
Kastamonuspor, 'Zafer'e uğurlandı...
Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, sezonun en kritik mücadelesi olan Amedspor deplasmanına uğurlandı. İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'nde yaklaşık 200 taraftarın katıldığı uğurlama töreninde coşkuyla yola çıkan GMG Kastamonuspor'da futbolculara mücadele öncesinde moral verildi.
100’üncü yıla yakışır coşku
Kastamonu Belediyesi’nin 27-31 ekim tarihleri arasında gerçekleştireceğini duyurduğu Cumhuriyet’in 100’üncü yılı etkinlikleri sürüyor. Belediye Meydanı’nda 27 Ekim akşamı Erdem Tuğla, Yılmaz Cesur, Tarık Aksakal ve Can Kavalcı konseriyle başlayan etkinlikler hafta sonu gerçekleştirilen ‘100’üncü yılında Cumhuriyet’ paneliyle devam etti. 28 Ekim akşamı Belediye Meydanı’nda düzenlenen Murat Sarı ve Birol Can konserleriyle coşku doruk noktaya ulaştı.
Bu da 100. yıl tıraşı
Bolu’da bir berber, saç tıraşına gelen müşterisinin kafasına Cumhuriyetin 100. yıl dönümü nedeniyle "100. yıl" simgesini kazıdı.
Göklerin emanetçileri Cumhuriyet yolunda!
Türk Hava Kurumu Kastamonu Şubesi Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında dün akşam düzenlenen fener alayı yürüyüşüne katılım sağladı. Göklerin emanetçilerinin yayınladığı video, büyük beğeni aldı. İşte o video...