Arama
Arama Sonuçları
Altın Kızlar, bildiğimiz gibi!..
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin 4. haftasında Kastamonu Belediyespor, Aksaray Belediyespor’u ağırladı. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 18-7 önde kapatan Kastamonu Belediyespor, müsabakayı da 38-22 kazandı.
Altın Kızlar, bildiğimiz gibi!..
Kastamonu Belediyespor, ligde Aksaray Belediye’yi de rahat geçerek 4’te 4 yaptı
Altın Kızlar, zirvenin tek sahibi
Kastamonu Belediyespor, Anadolu Üniversitesi’ni de rahat geçti: 36-24
Feci kaza! 11 yaşındaki çocuk öldü, 8 yaralı
Sinop’ta meydana gelen trafik kazasında 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
Bekarlara ve evlilik hazırlığı yapanlara ‘Evlilik Öncesi Eğitim Programı’
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bekarlara ve evlilik hazırlığı yapan çiftlere ‘Evlilik Öncesi Eğitim Programı’ düzenliyor.
Özel öğrenciler, Kastamonu'yu gezdi
Düzce Müftülü düzenlediği programla engelli öğrencileri, aileleri refakatinde dini ve tarihi değerlerimizi yerinde ve manevi atmosfer içerisinde anlatmak adına Kastamonu ve Safranbolu’yu gezdi.
Kastamonu'da coşkulu 19 Mayıs yürüyüşü
Kastamonu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen Gençlik Yürüyüşüne yüzlerce vatandaş katıldı. Yürüyüş sonrası gençler ’atabarı’ oynadı.
Beyzanur'dan iyi haber, yoğun bakımdan çıktı
31 Aralık gecesi Rauf Denktaş caddesi üzerinde trafik kazasında ağır yaralanan ve Ankara Cebeci Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Beyzanur Sözcü'den sevindirici haber.
Beyzanur, dua bekliyor!
31 Aralık akşamı geçirdiği trafik kazası sonrası Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan daha sonra da Ankara Cebeci Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Beyzanur Sözcü'nün durumu kritik.