Arama
Arama Sonuçları
DSİ, 21 yılda Kastamonu’ya hizmet yağdırdı
Kastamonu’da son 21 yılda yapılan yatırımlara dikkat çeken Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta; “21 yılda Kastamonu’ya 20 milyar 913 milyon TL değerinde 121 tesis inşa ettik. Kastamonulular için üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Limon üreticiden uçarak geliyor!
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ile market arasındaki makasa işaret ederek, arasındaki "Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı" dedi.
5 kişi hayatını kaybetti
Bugün Kastamonu’da 5 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
Kastamonu Ormanlarında havadan görsel şölen
Kastamonu'da etkili olan kar yağışı sonrası beyaza bürünen ormanlar, dronla görüntülendi.
TFF’nin yayınlayacağı maçlar belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarını canlı olarak yayınlamaya devam ediyor. 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup’ta YouTube üzerinden ekranlara gelecek karşılaşmalar belli oldu.
Avrupa ‘bizim çocuklar’ı konuşuyor
Avrupa'nın önemli liglerinde top koşturan milli futbolcular, haftaya damga vurdu.
Sahur Yapmak Önemli
Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Ramazan’da sağlıklı beslenmenin sürdürülebilmesi için iftar ve sahur arasında geçen sürede en az 2 öğünü tamamlamak önemlidir” dedi.
Kastamonu'nun öğretmeni kanserle mücadele ediyor! Acil destek çağrısı
Kastamonu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken lösemi hastalığına yakalanan 37 yaşındaki Ercan Özmeneroğlu'nun  arkadaşları ilik arama yarışına girdi.
İşte Kastamonu'nun vergi rekortmenleri!
Kastamonu Defterdarlığı 2022 yılı vergi rekortmenlerini açıkladı. Listenin ilk sırasında isminin açıklanmasını istemeyen bir mükellefin yer alması dikkat çekerken, ilk 10'da 4 rekortmen daha isminin açıklanmasını istemedi.
Kastamonu siyasetinde kafalar karışık!..
Kastamonu merkezde daha önce başka partide önemli görevlerde bulunmuş, hatta belediye başkan yardımcılığı yapmış isimler bir başka partinin belediye ve İl Genel Meclisi listelerinde yer alırken, ilçelerde ise işler tamamen kontrolden çıktı.
İnegölspor, GMG Kastamonuspor’dan sonra yıkıldı!
GMG Kastamonuspor’la berabere kalan 51 puanla lider konumuna yükselen Iğdır FK’ya 2-0 mağlup olan bordo beyazlıların 6 maçlık yenilmezlik serisi sona ererken, maçta sakatlanan kaleci Bekir Sevgi ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Son uyarı geldi: Kastamonu’ya da giriş yapacak
Türkiye'ye yönelik son uyarı geldi. 1-2 gün kaldı... Pazartesi Türkiye'ye giriş yapacak, çarşamba hissedilecek. Belirgin bir şekilde kendisini gösterecek.
Başkan Aygün: “Hakem hatalarını söylediğim için TFF Başkanı beni engellemiş”
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, hakem hatalarını kendilerine ilettiğim için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kendisini engellediğini belirterek, dertlerinin Kastamonuspor’u şampiyon yapmaları olmadığını aksine futbolda her türlü çirkinliklerin olmamasını istediklerini kaydetti.
Kastamonu’da pişti, komşuya da düştü!
Kastamonu’da kar yağışı etkili olurken, vatandaşlar kar manzarasına hayran kaldı. Yoğun kar yağışından Bartın da nasibini aldı.
Kastamonu’da pişti, komşuya da düştü!
Kastamonu’da kar yağışı etkili olurken, vatandaşlar kar manzarasına hayran kaldı. Yoğun kar yağışından Bartın da nasibini aldı.
Kastamonu’ya bu gece sürpriz var
Kastamonu’da bu hafta etkisini sürdüren soğuk ve puslu hava, bu gece saatlerinde kar yağışıyla buluşacak. MGM’nin tahminlerine göre bu gece Kastamonu’ya sürpriz var.
Cebrail Mahallesi'nde; vatandaşlardan büyük tepki!
Kastamonu Merkez Cebrail Mahallesi'nde vatandaşlar isyan noktasına geldi. Cebrail Mahallesi'nde 11 Ocak itibariyle su kaçağı sebebiyle düşen bar, bir çok vatandaşın temel ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak duruma getirdi.
Kastamonu'da eşsiz kar manzarası!
Kastamonu'da yüksek rakımlı noktalarda etkili olan kar yağışının oluşturduğu manzara dron ile görüntülendi.
Resul Dindar Kastamonu’da
İğdir Soğucaova Yaylasında yapılacak olan kış festivaliyle Kastamonu’da eğlence başlıyor
Kastamonu, dev festivale hazırlanıyor
Kastamonu, ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek olan dev festivale hazırlanıyor. Fındıklı ve Gölcük Yaylalarında düzenlenecek olan 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali, Kamp, Karavan, Offroad ile katılımcılar eğlenceye doyacak
Kastamonu'daki kar manzarası havadan görüntülendi
Kastamonu'da yüksek rakımlı noktalarda kar yağışının oluşturduğu güzel manzara havadan görüntülendi.
Seneye kadar Kastamonu'ya kar yok!
Kastamonu uzun bir aranın ardından özlem duyduğu görüntüye kavuştu. Ancak 5 Ocak 2024 tarihine kadar tekrar bir kar yağışı beklenmiyor.
Bu şehir kar ile bir başka güzel...
Kastamonu'da kartpostallık görüntüler…
Madak: ‘Sorunlarımıza kalıcı çözümler istiyoruz’
Eğitim Sen Kastamonu Şube Başkanı Mirati Madak, eğitimcilerin yılda bir gün hatırlanmak yerine sorunlarına kalıcı çözümler üretilmesini beklediğini kaydetti.
Geri dönüşüm tiyatrosu büyük ilgi gördü
Kastamonu Belediyesi, ilkokul öğrencilerinin çevre bilinci kazanmasına yönelik müzikli tiyatro gösterisi düzenledi.
İşte Türkiye'nin 'en güvenilen' ünlüleri
Her yıl 'Celebrity Güven Endeksi' adı altında bir rapor hazırlayan MediaCat ve Ipsos, 2023 yılında Türkiye'de en çok güvenilen ünlüleri açıkladı.