Arama
Arama Sonuçları
500 ve 1000 TL’lik banknotlar basılacak mı? açıklama geldi
Habertürk TV'de gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kendisine sorulan 500 TL ve 1000 TL basılacak mı? sorusuna cevap verdi. Yılmaz yeni banknotların enflasyonu artırmayacağını söyledi.
Taksim’de dolar saçıp izdiham yarattılar! Kim oldukları ortaya çıktı
Beyoğlu, İstiklal Caddesi’nde para dağıtan bir grubun videoları sosyal medyada gündem olmuştu. Grubun OnlyFans içerik üreticileri olduğu ortaya çıktı.
1 ve 5 kuruşu gören yok
Yüksek enflasyon ve Türk Lirası’ndaki (TL) değer kaybının etkileri, her alanda görülmeye devam ediyor.
Tefecilere operasyon
Karabük'te tefecilik ve uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
“Banknotlarda değişiklik yok”
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yüksek enflasyon nedeniyle 500 liralık banknot ve 10 liralık madeni para basılacağına ilişkin iddiaları yalanladı.
5 TL'lik banknotlarda değişti
Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre yeni 5 TL'lik banknotlarda imzalar değişti.
KOM, kaçakçılara geçit vermiyor!
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Şubat ayında gerçekleştirilen operasyonlarda binlerce makaron ve 16 bin 400 TL'lik sahte para ele geçirildi.
Fuhşa teşvik operasyonu: 11 eve baskın
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından , “Fuhşa Teşvik, Aracılık veya Zorlama - Tefecilik - 6136 sayılı Kanuna muhalefet” olayları ile ilgili 60 personel ile 11 farklı adrese yapılan operasyonda; 3’ü yabancı uyruklu olmak üzere toplam 7 şüpheli gözaltına alındı.
Yeniden yapılanmaya çalışan FETÖ’ye Kastamonu’da darbe
Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün yeniden yapılandırılması için faaliyetlerde bulunduğu belirlenen DEVA Partisi Kastamonu İl Başkanı'nın da aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.
"Pahalılığın sorumlusu Erdoğan"
CHP Ekonomi Politikaları İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Özlem Eylem Kurt, iktidarı ekonomi üzerinden eleştirdi