Arama
Arama Sonuçları
Başkan Baltacı'dan önemli vurgu!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye'nin düzenlediği Çocuk Şenliği'nde önemli bir konuya dikkat çekti.
Kastamonu, Gazi'deki kutlamadan çok memnun! 'Yeniden'  
Kastamonu Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gazi Stadı'nda kutlandı. Vatandaşlar yeniden statta bayram coşkusunu yaşadıkları için büyük sevinç içinde olduklarını kaydetti.
Yıllar sonra Kastamonu'da yeniden!
Kastamonu'da yıllardır Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl farklı bir mekanda gerçekleşecek. Kastamonu halkının uzun zamandır talep ettiği değişiklik nihayet gerçekleşiyor. Yıllar sonra, 23 Nisan coşkusunu Gazi Stadyumu'nda yaşayacaklar.
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Makam koltuğuna çocuklar geçti!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, öğrenciler Vali Meftun Dallı'yı makamında ziyaret etti. Makam koltuğuna Şehit Burak Kapucu İlköğretim Okulu öğrencilerinden 3-C sınıfı öğrencisi Göktürk  Ömer Çoşgun oturdu.
Bir söz de Atatürk'ün huzurunda!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı ve Kastamonu CHP Parti yöneticileri Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi.
Fotoğraf krizine bir tepki de Ekmekci'den!
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının Kastamonu Belediye Başkanlığı makam odasından kaldırılmasına tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci de söz konusu duruma ilişkin; "Silemez o fotoğrafı kimse milletin sinesinden. Güçleri ancak duvarda asılı fotoğrafa yeter. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Türk Milleti'nin ortak değeridir" dedi.
Meclisteki 'Erdoğan' protestosuna Baltacı'dan cevap !
Kastamonu Belediye Meclisi'nde AK Parti Grubu tarafından, Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı'nın makam odasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resminin kaldırılmasına tepki olarak protesto yapılmıştı. Belediye Başkanı Hasan Baltacı yapılan protestoya cevap verdi.
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Babaş; 'Kastamonu susuzdu'
AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından STK ve teşkilat iftar programı düzenlendi. Düzenlenen buluşmada konuşan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş; "Kastamonu susuzdu. Yüzde 50'sinde su yoktu. Sabahlara kadar çalıştık. Ben proje adamıyım. 156 projeyle lansman yaptık. Hep birlikte yapacağız biz bu projeleri. Biz iyi bir ekibiz. Kastamonu Belediyesi'ni yönetmeye hazırız" dedi.
‘Sizi ifşa etmeye devam edeceğim’
MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında CHP’yi sert bir dille eleştirdi.
Liselerin futbol mücadelesi nefes kesti
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Gençler Futbol İl Birinciliği sona erdi. Erkeklerde 42, kızlarda ise 14 olmak üzere 56 takım ile oynanan karşılaşmalar toplamda 672 sporcu ile rekor bir katılım ile gerçekleşti.
Dallı; "Bu ruh, Türk milletinin hayat kaynağıdır"
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
14 Mart Tıp Bayramı kutlaması
Samsun’da 14 Mart Tıp Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.
Maden Ocağında İş Kazası: Detaylar haberde
Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)Karadon Müessese Müdürlüğü’nde meydana gelen iş kazasında Veli S. isimli madenci yaralandı.
LGS başvuru tarihleri belli oldu
Milli Eğitim Bakanlığınca 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın başvuruları 18-29 Mart tarihleri arasında alınacak.
İlk yarı sessiz; ikinci yarı ise, fırsat!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 28. Hafta mücadelesinde PFDK’dan seyircisiz oynama cezası yiyen ve yenilgiye doymayan Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geliyor.
KSK, geri mi dönüyor?
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 27’nci haftada yeni Teknik Direktör Fırat Gül ile ilk maçını Menemen FK ile Gazi Stadı’nda tamamlayarak, 1-0 galip ayrılmıştı. Bugün ise KSK, deplasmanda seyircisiz maçına çıkacak.
Cengiz Aygün; “Sonuna kadar peşindeyim”
Sezonun 26. Haftasında GMG Kastamonuspor, Somaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Somaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak GMG Kastamonuspor’un önemli puan kaybı yaşamasının ardından,Kulüp Başkanı Cengiz Aygün taraftarlara seslendi.
Emekli öğretmen, hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Cide ilçesinde ikamet eden emekli öğretmen hayatını kaybetti.
KSK, zoru oynuyor!
Sezonun 26. Haftasında GMG Kastamonuspor, Somaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Iğdır FK ile karşılaşmasından sonra çıkış arayan temsilcimiz, son 3 maçtır galibiyet elde edemeyen Somaspor ile karşılaşmasında, 1-1 berabere sahadan ayrıldı.
Cumhuriyetin dev çınarı THK, 99’uncu kuruluş yılını kutluyor
Ülkemizde havacılığın gelişmesinde büyük bir öneme sahip olan Türk Hava Kurumu (THK), 99’uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor.
Kastamonu’daki kazada acı gelişme!
Akşam 20.00 sularında Atatürk caddesi üzerinde meydana gelen kazada 2 yaralıdan durumu ağır olan Hatice Şimşek, yaşam mücadelesini kaybetti.
Kastamonu'daki dev festivalden görüntüler
Kastamonu’nun Araç ilçesinde düzenlenen 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali’nde İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına ve öldürülen çocuklara dikkat çekmek için kardan çocuk heykeli yapıldı.
Tahsin Babaş, neden aday gösterildi?
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenleyerek geride kalan 250 günlük görev süresini değerlendirerek; ilimizde devam eden ve planlanan yatırımların genel durumuyla alakalı bilgi verdi.
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Kastamonu Üniversitesi hocası linç edildi
Kastamonu Üniversitesi'nde ders veren Aydın Ünal’ın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Atatürk paylaşımına yaptığı yorum, tepkilere neden oldu.