Arama
Arama Sonuçları
15 Mart'ta akaryakıta çifte zam!
Uluslararası petrol fiyatlarındaki düşüş nedeniyle kısa bir süre indirim yaşanan benzin ve motorinde rüzgar tersine döndü. Yeni gelişmeye göre benzinin litresine 1,53 TL, motorinin litresine ise 1,10 TL zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışı 15 Mart itibarıyla pompaya yansıyacak.
İndirim beklerken, zam geldi!
Akaryakıta ard arda gelen indirimler sonrası bu kez zam geldi.
İşte, Kastamonu'nun kadın vergi rekortmenleri
Kastamonu Defterdarlığı tarafından vergi rekortmenleri açıklandı. Kastamonu'da açıklanan 100 vergi rekortmeninden 54'ü isminin açıklanmasını istemezken, 46'sı listedeki yerlerini aldı. Kastamonu'da vergi rekortmenleri arasında kadın mükellefler de bulunuyor. Peki Kastamonu'da kaç kadın vergi rekortmeni var?
Bir indirim daha geliyor!..
Geçtiğimiz hafta motorine 2 kez, benzine ise 1 kez indirim geldi.
‘Ramazan zamları’nı kimse durduramıyor
Fırsatçılar bu yıl da boş durmuyor. Gıda fiyatlarındaki artışlara bir de Ramazan ayarı geldi. Toptancılarda bakliyat ve kahvaltılık ürünlere bu hafta başında ortalama yüzde 15 zam yapıldı. Bu zam marketlere yüzde 20-25 olarak yansıdı.
Akaryakıtta şok hamle!
Akaryakıtta nakit ödemeye indirim, kartla ödemeye zam geliyor.
Sürücüler dikkat!.. 'Büyük zam' yolda
ABD ve İngiltere’nin gece yarısı Yemen’e saldırması Brent petrolün alevlenmesine neden oldu. Petroldeki yükselişle akaryakıt fiyatlarına yeni zam göründü.
Petrol istasyonunda 5 TL şoku
Petrol istasyonunda tuvaleti kullanmak isteyen vatandaş, 5 TL ücreti öğrenince neye uğradığını şaşırdı.
Pastırmaya okkalı zam geliyor
Yeni yılın ilk saatlerinden bu yana birçok ürün için zam haberleri geldi ve gelmeye devam ediyor. Fiyatı 1000 TL olan ve vatandaşın cebini yakan pastırma da zamlardan nasibini alacak
2024, zam yağmuruyla başlıyor
Araç sahipleri yeni yıla zamlı benzin ve motorin fiyatlarıyla girecek. Öte yandan yeni asgari ücretin belirlenmesinin ardından 2024'te sigara ve alkole de zam geleceği belirtilmişti. İşte ayrıntılar...
Milletvekili Ekmekci'ye gitti; Uluay'dan geldi
CHP İl Başkanı İlke Karabacak’ın; AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci’yi eleştirmesinin ardından cevabı; AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay verdi…
Milletvekili Ekmekci'ye eleştiri: 'Kastamonu sokaklarında dolaşsaydın...'
CHP İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci'nin TBMM'de yaptığı konuşmayı eleştirdi. Milletvekili Ekmekci'yi Kastamonu sokaklarında gezmemek ve gerçekleri görmemekle eleştiren Karabacak, kadın, çocuk ve emeklilerin haklarını hatırlattı. Karabacak ayrıca, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki randevu sıkıntısına da değindi.
Tabelalar güncellendi! Benzine indirim geldi
Araç sahiplerinin yakından takip ettiği akaryakıt indirim-zam haberleri durmadan değişkenlik gösteriyor. Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken son olarak benzine indirim geldi.
Sürücülere müjde!.. İndirim göründü
Geçtiğimiz ay, 76-77 dolar arasında dalgalanan Brent Petrol, 5 ayın en düşük seviyelerine gerileyerek aralık ayında da 80 doların altında. Petrol fiyatlarındaki bu düşüş, Benzin ve motorinde indirim beklentisi oluştu.
Akaryakıta 'ciddi' indirim bekleniyor
Brent petrol fiyatları son bir haftada talep endişeleriyle 87 dolardan 81,43 dolara kadar geriledi. Bu da benzin ya da motorinde indirim beklentileri doğurdu.
Ard arda zamlardan sonra indirim geliyor
Akaryakıt fiyatları brent petrol ve dolar kuru ile yön bulmaya devam ederken son dakika gelişmesi yaşandı.
Bu kez büyük indirim geliyor
LPG'ye gelen zammın ardından bu kez bir indirim haberi geldi.
Artan faizler bile durduramadı! Artık kredi kartıyla geçiniyoruz
Kredi kartı gecikme faizi ve nakit çekme faizleri artmaya devam ederken, yükselen enflasyon ve alım gücündeki gerileme ile kartlı harcamalar rekor kırdı.