Arama
Arama Sonuçları
GMG Kastamonuspor’un maçına canlı yayın müjdesi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 37. Haftada Isparta 32’yi Gazi Stadı’nda ağırlayacak. Karşılaşma, TFF tarafından canlı olarak yayınlanacak.
Kastamonu'nun komşusunda 'Süper Lig' hazırlığı
Adanaspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetten sonra soyunma odasında teknik heyet ve futbolculara hitaben konuşan Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, “Birinci hedefimiz üçüncülük, sonu Süper Lig. Biz çıkacağız, tarih yazacağız hep beraber” ifadelerini kullandı.
Kim şampiyon olmak ister?
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, Amed maçının ardından Play-Off hattına girdi.
‘Kastamonu bize uğurlu geldi’
11 kez Avrupa şampiyonu olan Milli Güreşçi Taha Akgül, olimpiyatlara Kastamonu’da hazırlanıyor
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Türkiye Kastamonu'yu konuşuyor!
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Kastamonuspor Amedspor karşılaşmadını değerlendirdi. Özdemir açıklamasında, Kastamonu'nun şehir ve yönetim olarak Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayarak; "CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı maç öncesinde süreci çok iyi yönetti. Vali ve Emniyet Müdürü de aynı şekilde. Kim olduklarını tanımıyorum ama hepsini tebrik ediyorum" dedi.
Asuman Çığlıoğlu, Çin yolcusu…
Kastamonu Belediyesi GSK sporcusu Asuman Çığlıoğlu ve antrenör Emrah Şahanoğlu, milli takımımız ile birlikte 21-26 Nisan’da Çin’de düzenlenecek Wushu Kung-Fu Dünya Kupasında ülkemizi temsil edecek.
Hazırlıklar tamam, sıra Şampiyonlukta!
Kadın Boks Milli Takımı, Kastamonu'da sürdürdüğü Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı. 93/500
Kastamonuspor sonrası ‘Yaksınlar Diyarbakır’ı”
Amedspor Teknik Direktörü Messut Bakkal, Kastamonuspor deplasmanında alınan galibiyet sonrası, Diyarbakır'daki taraftarların yaptığı sevince atıfta bulunarak, "Yaksınlar Diyarbakır'ı, bir gün de onlar için fedakarlık yapacağız artık" dedi.
Ünlü spiker GMG Kastamonuspor’un maçını anlatacak!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirveye en yakın takım olan ve Teknik Direktör Fırat Gül ile çıktığı maçların hiçbirini kaybetmeyen GMG Kastamonuspor, liderlik koltuğunu 3 puan farkla koruyan Amedspor’u evinde ağırlayacak. Bu büyük mücadeleyi ise Süper Lig’de siperlik yapan ünlü isim anlatacak.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Kastamonu’daki markete efsane ürün geldi!
Kastamonu’daki markete beklenen ürün geldi…
‘Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet’e kanmayın’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Candaroğulları Mahallesinde yaptığı konuşmada “Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın” dedi.
Kastamonuspor’da üzücü olay!
24 Mart 2024 tarihinde İskenderunspor ile karşı karşıya gelen GMG Kastamonuspor, maç sırasında Yiğit Ali Bayrak ve Yalçın Kılınç sarı kart görmüştü. Bayrak ve Kılınç cezalı duruma düştüğü için oynanacak Uşakspor maçında forma giyemeyecek.
GMG Kastamonuspor’un attığı müthiş goller!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden zirveye en yakın takım olan 67 puanlı GMG Kastamonuspor’un Hatay deplasmanında oynanan maçta İskenderunspor’a attığı o harika goller…
KSK'dan farklı galibiyet!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, deplasmanda 49 puanla altıncı sırada yer alan İskenderunspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, deplasmanda oynanan maçta İskenderunspor’u 3-0 mağlup etti.
Batı Karadeniz’in yeryüzü cenneti!
Çekme Helva, sarımsak ve kestanesi ile meşhur Şirin İlimiz Kastamonu’nun Doğal Güzellik durumunu bu yazımızda ele aldık. Mağaradan, Şelaleyi, Kanyondan Milli Parka birçok doğal güzelliğe sahip dört bir yanı ormanlarla kaplı kadim şehir olan Kastamonu’ya yolunuz düşerse Nasrullah Meydanında meşhur Kel Simit yemenizi de tavsiye ederiz. Kastamonu’nun 7 doğal güzellik harikası gezilecek yerleri sizler için derledik.
Ergülenoğlu; 'İYİ Parti'nin yükselişinden rahatsızlar'
İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'e yönelik eleştirilerde bulundu.
Oktay; 'Sosyal medyanın sınırları çizilmeli
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Bartın İl Temsilcisi Mustafa Ahmet Oktay, sosyal medya konusunda ciddi adımlar atıldığını, bu adımların ilerletilerek daha kapsamlı bir çalışmanın yapılması gerektiğini ifade etti. Oktay açıklamasında; "Hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan sosyal medya, doğru kullanılmadığı zaman tehlikeli boyutlar oluşturuyor. Bunun önüne geçilmesi için sınırlar konulması gerekiyor" dedi.
Kastamonu Teknokent’in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi
Kastamonu Teknokent’in 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Kastamonu'da görme engelli Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası
Görme engelli albino hastası milli judocu Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası: "Hedefim olimpiyatlara katılıp altın madalya kazanmak"
İl Müdürlüğü'nden 16 maddelik 'Dikkat edilmesi gerekenler' listesi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nden Ramazan ayında beslenmede dikkat etmemiz gerekenlerin listesi verildi. 16 maddelik listeyi yayınlayan Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, Kastamonulu vatandaşlara;  "Sağlıklı besinleri sıklık ve miktarına dikkat ederek tüketmek,  Ramazan Ayı’ nı daha sağlıklı ve zinde hissederek tamamlamamızı sağlar" dedi.
Avrupa ‘bizim çocuklar’ı konuşuyor
Avrupa'nın önemli liglerinde top koşturan milli futbolcular, haftaya damga vurdu.
Geleceğin astronotları olmak hayali ile geziyorlar
Trabzon’da 2 bin 200 metrekare alanda kurulan Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 2. uzay temalı bilim merkezi olan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve Planetaryum yoğun ilgi görüyor.
‘Evinin sultanları’ 8 Mart’ta filenin sultanları oldu
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası Projesi kapsamında Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından merkezde ve ilçelerde turnuvalar düzenlendi.
KSK evinde devirdi; rakipler korktu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ‘puan fırsatı’ olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Temsilcimiz, evinde Sarıyerspor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla Grup’un ikinci sırasında yerini aldı.
Yılmaz: ‘Neden rahatsız oldunuz?’
GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz’dan, Kastamonuspor-Sarıyerspor karşılaşması öncesinde ortaya atılan canlı yayın ve Denizlispor maçında yaşandığı belirtilen ofsayt pozisyonuna ilişkin açıklama geldi.