Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu ve Bursa’nın ‘döner’ tartışması büyüyor
Dönerin ilk olarak Kastamonu'da yapıldığı iddialarına Bursa'nın en meşhur kebapçısı İskender Kebap'ın 5. kuşak işletmecisi Oğuzhan İskenderoğlu'dan yanıt geldi.
Kastamonu Üniversitesi’nin de katkı verdiği makale uluslararası dergide
Kastamonu Üniversitesi akademisyenin de yer aldığı ekibin yazdığı, CRISPR teknolojisini şeker kamışına uygulanmasıyla ilgili makale, uluslararası yayın yapan "Plant Biotechnology Journal" dergisinde yayınlandı.  
Hedef: Sağlık Kampüsü
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Açıksöz TV'de yayın hayatına başlayan “Memleket Meselesi” programının ilk konuğu oldu. Program moderatörü Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır’ın sorularını yanıtlayan Milletvekili Uluay, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Muzaffer Balcıoğlu'nun kızı anlattı!
Cebrail Mahallesi'nde evsiz olduğu iddia edilen ve mahalleli tarafından yardıma ihtiyacı olduğu belirtilen Muzaffer Balcıoğlu'nun, alkol bağımlısı olduğu ve içkiden vazgeçmediğini dile getiren kızı haberi gördüğünde çok üzüldüğünü dile getirerek aralarında geçen durumu anlattı.
Karabacak’tan sert çıkış: “Sinan Ateş’le bu fotoğrafı verip…”
CHP’de olağanüstü kongreye tek aday olarak giren Dilek İlke Karabacak yeniden il başkanı seçildi. Karabacak, kamuoyuna yansıyan ve Kastamonu Belediyesi’nde mobbing uygulandığı yönündeki iddialara da yanıt verdi.
THY uçağı türbülansa girdi; kabin memurunun bel kemiği kırıldı!
Kabin memurunun uçak tavanına çarpıp sırt üstü düştüğü kaydedildi.
Kastamonu Belediyesi’nde mobbing iddiası!
Kastamonu Belediyesi’nde mobbingle Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne sürüldüğünü ve buradaki görevi sırasında da sürekli mobbinge maruz kaldığını iddia eden Kastamonu Ülkü Ocakları eski başkanı Yunus Abayoğlu, işinden istifa etti. Yaşanan olayın ardından paylaşımda bulunan Abayoğlu, "Şahsımı ve ocak yöneticisi 4 kardeşimi Temizlik İşleri’ne işçi olarak gönderdiler. Bu mobbing değil, asıl mobbing Hikmet Erbilgin’in ’onları oraya ben sürdüm’ demesiyle başlıyor" dedi.
Huzur Towers’ta yaşam başlıyor!
Salim Huzuroğlu: “Huzur Tower Kastamonu'ya çağ atlatan bir proje. Daha önce bu şekilde bir konsept uygulanmadı.”
Akşam seansı uygulaması başarılı! İl Sağlık Müdürü denetlemeye gitti…
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok liderliğinde, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hayata geçirilen yeni uygulama, hastaların bekleme sürelerini kısaltıyor ve tedavi süreçlerini daha erişilebilir hale getiriyor.
Turgut Yılmaz, CUMHA Kastamonu İl Temsilcisi oldu
Türkiye’nin 5’inci haber ajansı olan Cumhur Haber Ajansı (CUMHA), Kastamonu İl Temsilciliği görevine Kastamonu basınının duayen isimlerinden Turgut Yılmaz’ı getirdi.
Başkan Aygün'den 'saldırı' üzerine açıklama!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren takımımız GMG Kastamonuspor, Play-Off 3. Tur ilk maçı için Iğdır'a gitmişti. Akşam saatlerinde takımımız, Iğdır taraftarının çirkin saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Saldırının ardından, GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Bebeğini çöpe atan annenin ifadesi kan dondurdu
Kastamonu’da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöp poşetine sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan genç kadının yargılanmasına başlandı. Kadın ifadesinde; "Üzerimdeki kıyafetlere sardım ve babama verdim. Baba, 'evde çöpler vardı' diyerek, bunları çöpe at dedim, o da gidip çöpe attı” dedi.
Kastamonulu şarkıcı ‘vazgeçti!’
İstanbul Bahçeşehir’deki güzellik merkezinin kurşunlanmasıyla ilgili Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu sanıklar hakkında şikayetçi olan Kastamonulu şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, şikayetinden vazgeçti.
Komşuda kan donduran olay! Sır ölüm
Karabük'ün Eflani ilçesinde haber alınamayan 73 yaşındaki kişinin cesedi, ormanlık alanda bulundu
İki tekerlek tutkunları gururlandırdı!
İki tekerlek tutkunları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna koordineli bir bayrak değişimi ile kendi imzalarını attılar...
Kastamonu’nun komşusuna şehit ateşi düştü!
Diyarbakır’da 3 gün önce kaybolan Uzman Çavuş Murat Doğan’ın cansız bedeni bulundu.
DİKKAT!.. Kenelerdeki tehlike çok daha büyük
Türkiye'de ilk kez 2002’te Tokat'ta görülen ve Kastamonu bölgesinde de ciddi bir tehlike oluşturan kenelerle ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.
Kastamonu Belediyesi'nde önemli görev değişiklikleri!
Kastamonu Belediyesi'nde bazı birimlerde görev değişiklikleri yaşandı.
Kastamonu KASİAD, Başkan Baltacı ile bir araya geldi
Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şubesi yönetimi, Belediye Başkanı Hasan Baltacı’yı ziyaret etti.
Kutlu olsun…
İsrail’in saldırılarında çocukları, eşleri ve yakınlarını kaybetmenin derin hüznünü yaşayan Gazzeli annelerin Anneler Günü kutlu olsun…
Genel Başkan Özel'den Eskişehir'de Kastamonu vurgusu!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir'de yaptığı konuşmasında israfa son verip hizmeti getirmeye devam edeceğiz diyerek, konuşmasında; " Anadolu’nun çeşitli yerlerinde Kırıkkale’de, Kastamonu’da Eskişehirler yaratacağız" ifadelerine yer verdi.
KASİAD’dan yeni İGM Başkanı'na ziyaret
Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Başkanı Osman Kocadelioğlu ve Yönetimi İl Genel Meclisi (İGM) Başkanlığı’na seçilen Doğan Ünlü’yü ziyaret etti.
Çocukları kanallardan uzak tutun
Düzce Ovası Sulama Birliği, 850 kilometrelik sulama kanalına su verildiğini duyurdu. Yapılan uyarıda çocukların sulama kanallarından uzak tutulması istendi.
Başı kesilerek katledilen inşaat ustası toprağa verildi
Kastamonu’da öldürüldükten sonra başı kesilerek su kanalına atılan inşaat ustası toprağa verildi. 
AK Parti'den Baltacı'ya sert tepki!..
AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, TÜGVA ve Ülkü Ocakları'na tahsis edilen bina ve mekanların Kastamonu Belediyesi tarafından tahsislerinin kaldırılması sonrası Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya tepki göstererek; "Birlikte DEM’lendiklerine de aynı uygulama yapılıyor mu?" diye sordu
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
Baltacı'dan canlı yayında bomba açıklamalar!
Halk TV canlı yayınına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Kastamonu Belediyesi’nde büyük değişim!
Kastamonu Belediyesi’nde aktif olarak çalışan birim müdürlerinde değişiklik yaşandı. Bir çoğunun terfi aldığı belediye çalışanlarında yapılan değişiklik Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’nın imzasıyla duyuruldu.
TÜGVA Kastamonu Temsilcisi'nden sondakika açıklama!
TÜGVA Kastamonu Temsilcisi'nden sondakika açıklama!
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”