Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu KASİAD, Başkan Baltacı ile bir araya geldi
Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şubesi yönetimi, Belediye Başkanı Hasan Baltacı’yı ziyaret etti.
KASİAD’dan yeni İGM Başkanı'na ziyaret
Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Başkanı Osman Kocadelioğlu ve Yönetimi İl Genel Meclisi (İGM) Başkanlığı’na seçilen Doğan Ünlü’yü ziyaret etti.
Kastamonu’yu utandıran operasyon!
Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
Kastamonu sonlarda!
Yaşam süresi en uzun il hangisi? TÜİK verileri paylaştı.
Ete kocaman zam!
Et ve Süt Kurumu(ESK), et fiyatlarına zam yaptı.
Kastamonu’da Perşembe ve Cumartesiye dikkat!
Yurdun batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara’nın batısı ve Ege’nin kıyı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kastamonu’da ise Perşembe ve Cumartesiye dikkat. Yağış bekleniyor.
Yanı başımızdaki cennet köşesi ziyaretçi rekoru kırdı!
Doğası, denizi, tarihi ve kültürü ile yerli ve yabancı turistlerinin uğrak yerleri arasında bulunan Bartın'ın Amasra ilçesi son yıllarda turizmin gözde şehirleri arasına girdi. Kruvaziyer turizmi ile geçen yıl rekor sayıda Rus turisti ağılayan Amasra, bu yılki 9 günlük bayram tatilinde ise yaklaşık 700 bin turiste ev sahipliği yaparak tarihi bir rekora imza attı.
Kastamonu'daki o tepe merak uyandırıyor
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bin 540 rakımda bulunan ve etrafı surlarla çevrili, mezar ve oda kalıntıları olan Dikmen Tepesi merak uyandırdı. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Hikmet Haberal, arkeologlara çağrıda bulunarak tepenin incelenmesini ve koruma altına alınmasını istedi.
Ölü sayısı 29’a yükseldi!.. Faciada ağır bilanço
İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde çıkan yangında ölenlerin sayısının 29'a yükseldiğini, 1 yaralının tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Biri Kastamonu'dan 6 isyankar başkan...
2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde partilerinden aday gösterilmeyen 6 belediye başkanı, kesin olmayan sonuçlara göre tekrar seçildi.
Yeşilçam'ın dev ismi hayatını kaybetti
Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden yapımcı ve film yönetmeni Türker İnanoğlu geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kastamonu Havalimanı, zararına mı çalışıyor?
Havacılık kaynaklarına göre, yolcu trafiğinin yıllık artış oranına göre yüzde 30’a kadar atıl kapasite olağan karşılanırken, bu oranın altındaki kapasite kullanımı “kamu zararı” olarak yorumlanıyor.
Kastamonu'ya yeni doktorlar geliyor!
Sağlık bakanlığı Kastamonu'ya 3'ü uzman toplam 11 doktor, 3 eczacı olmak üzere toplamda 14 sağlık personeli ataması yaptı.
Kastamonu, Pendik sırasını kaptı!
Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan İstanbul'un Pendik ilçesinde partilerin seçim çalışmaları devam ediyor.
Özel güvenlik görevlileri iftarda bir araya geldi
Kastamonu Özel Güvenlik Görevlileri Derneği (ÖZGÜDER) tarafından önceki akşam iftar programı düzenlendi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev değişimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır atandı.
Eşine bunları söyleyen tazminat ödeyecek!
Yargıtay boşanmalarla ilgili dikkat çeken kararlarına devam ediyor. Emsal niteliği taşıyan bu kararların hepsi evli çiftleri yakından ilgilendiriyor. Kavga sırasında ağızdan çıkan bir cümle tüm davanın sonucunun değişmesine neden olabiliyor.
En fazla göç'ü İstanbul’dan aldı. 43 bin 974 kişi
Ordu’ya 2023 yılında 43 bin 974 kişi göç ederken, en fazla göç 18 bin 505 kişi ile İstanbul’dan geldi.
Kastamonu yaşanılacak şehir değil!
Forbes açıkladı: Türkiye’nin en yaşanabilir illeri belli oldu
8 bin işçi alınacak!.. İşte şartlar
Sağlık Bakanlığına işçi alımlarının da olacağını hatırlatan Bakan Koca, “İş-Kur’a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız" dedi.
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Asırlar, Kastamonu’yu değiştiremedi!
Gaslar sert karakterli, cengaver kişiler olarak bilinmektedir. Bugün Kastamonu ve çevresindeki illeri de içine alan ve Romalılar devrinde adına Paflagonya (Pophlaginia) denilen Gasların kurduğu şehirlerden bir tanesi de “Timonion veya Tumanna“dır. Yani günümüzdeki Kastamonu
Azdavay'da sağlık alanında yeni gelişme!
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, 112 Acil Sağlık Hizmeti'nin yapılacak olan atamalar sonrasında Mart ayı itibariyle faaliyete geçeceğini kaydetti. Öte yandan Sağlık Bakanlığı'nın bu dönem yapacağı atamalarda Azdavay'a 18 personelin geleceğini de kaydetti.
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Kastamonu’da 302 personel alınacak!.. Başvurular başladı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Sağlık Bakanlığı’nın ülke genelinde alımını yapacağı 27 bin sözleşmeli personelin 302’sinin ilimize atanacağını kaydetti.
Hasan Baltacı, neden aday gösterildi?
Kastamonu Açıksöz TV ve TV366'nın ortak canlı yayınına katılan CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır ve Gazeteci İrfan Salcı'nın sorularını yanıtladı.
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.