Arama
Arama Sonuçları
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
‘Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet’e kanmayın’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Candaroğulları Mahallesinde yaptığı konuşmada “Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın” dedi.
Kastamonu'da Nevruz coşkusu
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası kapsamında Nevruz Bayramı kutlandı.
‘Sizi ifşa etmeye devam edeceğim’
MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında CHP’yi sert bir dille eleştirdi.
KAL-DER’den ‘ucuz et’ başarısı…
KAL-DER’in açıklamasının ardından Et ve Süt Kurumunun et ürünlerinin Tarım Kredi Marketlerinde uygun fiyata satılması kararı alındı.
“Verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların parçası oldu”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Kuzeykent ve İnönü Mahallelerinde gerçekleştirilen halk buluşmalarında yaptığı açıklamada, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ın görev yaptığı süre boyunca millete verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların bir parçası olduğunu söyledi.
Yeni Salgın kapıda! Hazırlıklı olmalıyız
2019’da ortaya çıkan Covid-19 salgınıyla herkes evlere kapanmıştı Covid-19 salgınına benzer bir salgının gelebileceği konusunda uzmanlar açıklamalarda bulundu.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
7 gün sonra Kastamonu’yu geleceğe taşıyacağız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, İsfendiyar Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu.
Ergenlerle İletişimde Başarılı Olmanın Yolları: Ebeveynlere Uzman Önerileri
Ergenler ve ebeveynler arasında fikir ayrılıklarının olmasının kaçınılmaz bir durum olduğunu belirten Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Hastanesi Uzman Klinik Psikolog Elvin Akı Konuk, “Ancak bu fikir ayrılıklarının çocuklarla olan ilişkiyi olumsuz olarak etkilemesi ebeveynler tarafından önlenebilir ya da en aza indirgenebilir.” dedi.
Kastamonu Ormanlarında havadan görsel şölen
Kastamonu'da etkili olan kar yağışı sonrası beyaza bürünen ormanlar, dronla görüntülendi.
KÜ’ye üst düzey ziyaret
Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.
Zulüm devam ediyor!.. Sürpriz karar
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı.
Özel: “İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Filistin’de halen katliamın sürüyor olması, İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez” dedi.
Üst üste depremler! İstanbul'dan da hissedildi
Son dakika haberi... Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında saat 09.21'de 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve Bursa'da da hissedildi.
Kastamonu Üniversitesi’nde Çanakkale şehitleri anıldı 
Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.  
Kafkaslardan Anadolu’ya uzanan hikayenin rölyefi ilgi odağı oldu
Düzce Belediyesi tarafından Uzunmustafa Mahallesi Sabiha Ulusoy Kütüphanesi bahçesinde inşa edilen Kafkas Anıtı düzenlenen törenle açıldı. Törene Kafkasya’dan çok sayıda konuk katılırken ortak söylem Anadolu topraklarının göçlerle yurt edinildiği ve geçmişte yaşanan acıların toplumsal hafızada kalıcı olması için daha çok sanat eseri icra edilmesi gerektiği oldu.
Mağarada ders yaptılar
Kastamonu'da üniversite öğrencileri, Araç ilçesinde buz sarkıtlarıyla dikkat çeken mağarada ders yapıp, incelemelerde bulundu.
Kastamonu'da görme engelli Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası
Görme engelli albino hastası milli judocu Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası: "Hedefim olimpiyatlara katılıp altın madalya kazanmak"
Araç alacaklar dikkat! İbre tersine dönüyor
Genel seçimden sonra uygulamaya konan yeni ekonomi politikaları ikinci el araç piyasasında durgunluk oluştururken, fiyatlardaki düşüş yüzde 30’lara kadar ulaştı ancak sektör temsilcileri fiyatların yükseliş trendine girdiğini belirtiyor.
24 yıllık sorun çözüldü ve temeli atıldı
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle 24 yıldır devam eden Basmacılar Çarşısı sorunu çözülerek, Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi adıyla yükselecek binanın temeli atıldı.
Gezgin kadın, 20 yılda 70 ülke gezdi
Samsun’da yaşayan 70 yaşındaki Esin Eren, 50 yaşından sonra yaklaşık 70 ülke gezdi. Hindistan’dan Norveç’e kadar birçok ülke gezen Esin Eren, “Çok kitap okudum ama gezip görmek ufkumu açtı” dedi.
Eşine bunları söyleyen tazminat ödeyecek!
Yargıtay boşanmalarla ilgili dikkat çeken kararlarına devam ediyor. Emsal niteliği taşıyan bu kararların hepsi evli çiftleri yakından ilgilendiriyor. Kavga sırasında ağızdan çıkan bir cümle tüm davanın sonucunun değişmesine neden olabiliyor.
İç sularda av yasağı başlayacak
15 Haziran tarihleri arasında Sazan, Kadife, Siraz, Yayın gibi diğer balık türlerinin avlanması yasaklandı.
İkinci elde hareketlilik! Fiyat artışı durmuyor
Yeni yıl itibarıyla araç piyasasındaki fiyat değişimleri oldukça dikkat çekiyor. Aralık ayından bu yana yükseliş eğilimi gösteren ikinci el araç piyasasında üst üste son 3 aylık süre zarfında ibre yukarı döndü. Peki piyasada fiyatları yükselten nedenler neler? İşte detaylar...
Aile büyüklerinden kalan İstiklal madalyasını müzeye bağışladı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un açılışını yaptığı Samsun Müzesi'ne Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru, aile büyüklerinden kalan İstiklal madalyasını bağışladı.
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele toplantısı gerçekleşti
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan’ın başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele (KYŞM) Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı gerçekleşti.
Kızıl geyik ve bozayı avlayan 2 kişiye adli işlem başlatıldı
Bolu’nun Mengen ilçesinde kaçak avcılık yaparak, kızıl geyik ve bozayıyı tüfekle vurdukları tespit edilen 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.