Arama
Arama Sonuçları
Geri sayım başladı!.. Akaryakıtta yeni dönem
Uygulama 1 Ocak 2025'te başlıyor.
1 ve 5 kuruşu gören yok
Yüksek enflasyon ve Türk Lirası’ndaki (TL) değer kaybının etkileri, her alanda görülmeye devam ediyor.
MHP’den Taşköprü'de gövde gösterisi
14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Taşköprü İlçe Başkanlığı tarafından Taşköprü Cumhuriyet Meydanı'nda Açık Hava Toplantısı düzenlendi.
Ehliyet ve kimlikler birleşiyor…
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Fatih’te bir alışveriş merkezinde hizmete açılan rüfusmatik cihazını vatandaşlara tanıttı.
Yeni basım Reşat altınlara ilgi artıyor
Darphane Genel Müdürlüğünün yeniden basımını duyurduğu 22 ayar Reşat altınlara talep artıyor. Uzmanlar, yeni Reşat altın alacaklar için parlak ve 22 ayar olmasına dikkat edilmesi yönünde uyarıda bulunuyor. Ayrıca, yeni Reşat altınlar yatırım aracı olarak kullanabilecek.
Darphane, 30 işçi alacak
Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü 30 kişilik kamu işçisi statüsünde personel alacak.20 ciltçi, 5 tipo baskıcısı ve 5 ofset baskı operatörü istihdam edilmesi planlanırken söz konusu ilan için 2 Eylül'e kadar başvuru yapılması gerekiyor.
İşte detaylar…
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanıtım Toplantısı'nda yeni ekonomi destek paketini açıkladı.