Arama
Arama Sonuçları
Kastamonulu muhtar görevinde 47 yılı geride bıraktı
Kastamonu'da ilk kez 24 yaşında muhtar olan 71 yaşındaki Mehmet Başaran, 10. kez girdiği muhtarlık yarışında rakiplerini geride bırakarak yeniden muhtarlığa seçildi
SGK girişi 2000- 2008 olanlar dikkat! 10 yıl erken emeklilik için çizelge netleşti
Milyonlarca çalışan erken emeklilik hayali kurarken prim günü eksik olan vatandaşlar için de çalışmalar hız kazandı. 10 yıl erken emeklilik için yaş prim tablosu ne?
Kastamonu Üniversitesi’nde Çanakkale şehitleri anıldı 
Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.  
Seyit Onbaşı, sırtındaki top mermisi ile metroya bindi
Çanakkale Savaşları'nda en fazla şehit veren illerin başında gelen Bursa’da tiyatro oyuncuları, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni unutturmamak için metro içerisinde gösteri düzenledi.
Seyit Onbaşı, sırtındaki top mermisi ile metroya bindi
Çanakkale Savaşları'nda en fazla şehit veren illerin başında gelen Bursa’da tiyatro oyuncuları, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni unutturmamak için metro içerisinde gösteri düzenledi.
"Nuh Tufanı Sığınağı Olarak İddia Edilen Mağara, Keşfedilmeyi Bekliyor"
Tokat’ta bulunan Luvi Mağarası turizme kazandırılmayı bekliyor. Nuh Tufanından kaçanların sığındığına inanılan mağara, tarih öncesi dönemlere ait birçok iz taşıyor.
Kastamonu’daki çocuk işçinin müdürlüğe yükselişi
Kastamonu’da İşçi olarak başlayıp müdürlüğe kadar yükselen Mehmet Bekar, kamuya 48 yıl hizmet verdi
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
İstiklal Yolu Milli Park Şefliği'ne ilk personel atanacak
Merkezi İnebolu’da bulunan ancak personel ataması yapılmadığı için faaliyete geçmeyen İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı Şefliği’ne 3 personel alımı yapılacak
Tüm Türkiye’nin beklediği alım, Kastamonu’da bitiyor!
Kastamonu Valiliği bünyesinde, personel alımları bugün sona eriyor. Başvurusunu yapan vatandaşlar, artık sonuçların açıklanması için bekleyişte olacak.
Kaymakam, vatani görev için izne ayrıldı
Hanönü Kaymakamı Tolga Değirmenci, vatani görev dolayısıyla izne ayrıldı.
Kastamonu'ya mobil önlem!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, "Potansiyel çığ tehlikesi olan 43 ilimizde, uygulamamız sayesinde çığ afetiyle oluşabilecek can ve mal kayıplarının önüne geçeceğiz" dedi. Mobil uygulama Kastamonu'da da hayata geçecek.
Kastamonu’daki kurum personel alıyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de ve Cumhurbaşkanlığı SBB’de yayımlanan duyurularda, Kültür ve Turizm Bakanlığına büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, kütüphaneci, mimar, şoför, çocuk gelişimcisi, aşçı, bahçıvan, mühendis, şehir plancısı, arkeolog, müze araştırmacısı, kütüphaneci, tekniker ve teknisyen olmak üzere sözleşmeli personel alınacağı aktarıldı.
Kastamonu Asena Biriminden manevi ziyaret!
Kastamonu Ülkü Ocakları Asena Birimi tarafından Kastamonu'da manevi yerler ziyaret edildi. Ziyaretlerde Pençe Kilit Harekatı'nda şehit düşen 9 askerimize dua edilerek ruhlarına Kuran-ı Kerim okundu.
Kastamonu'da köy odasından; milyar liralık yolculuk
1952 yılında Kastamonu'da doğan ve öğretmen olan babasıyla Kastamonu'da bir köylünün odasında kiracı olarak kalan Can Gür, bugün; alanında Dünya'nın en önemli şirketlerinden biri olan Canovate Grup Şirketleri'nin yönetim kurulu başkanı...
Tuncay Sönmezışık’a önemli görev
Kastamonu Mahalli İdareler Birliği (KASMİB) Birlik Müdürü Tuncay Sönmezışık görevine başladı. KASMİB Birlik Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tuncay Sönmezışık Adnan Tot’ tan görevi devraldı.
KPSS şartı yok! 5.056 temizlik görevlisi alımı yapılacak!
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı olmadan, 5.056 temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu.
Kastamonu Üniversitesi'nde teyakkuz!
Kastamonu Üniversitesi kampüsü ve Şeyh Şaban-ı Veli Yurdu civarında yayılan gaz, yetkilileri teyakkuza soktu ve öğrenciler tahliye edilmeye başlandı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
Haluk Levent’ten Kastamonu itirafı
Ünlü sanatçı Haluk Levent; sosyal medya hesabından paylaştığı hikayede; dikkat çeken bir Kastamonu itirafı yaptı. Kastamonu Üniversitesi’nde öğrenim gördüğü sırada gerçekleştirdiği etkinliği hatırlatan Haluk Levent, Kastamonu Nasrullah Meydanı’na astığı pankart hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı….
Ayıdan korunmak için ilginç öneri!..
Kastamonu'da jandarma ekipleri, özellikle kırsal bölgelerde artan ayı saldırılarına karşı vatandaşları uyardı.
ATAUZDER Kadın Kolları’ndan yürek burkan açıklamalar
Türkiye’nin dört bir yanından Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Kadın Kolları İl Başkanları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görev yapmış ve ailevi sebeplerle istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuşların aileleri, yaşadıkları çaresizliği dile getirdi.
Kastamonu İl Başkanı: “Yeter, yeter, yeter!”
“Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene artık yeter diyoruz.“
Şehidimizi, Boyabat'ta binlerce kişi uğurladı
Geçen yıl gazi olan ve 22 Aralık'ta Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, memleketi Sinop’ta binlerce vatandaş tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Sinop’un Boyabat ilçesinde gerçekleştirilen cenaze törenine; Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay da katıldı.
Kastamonu’da belediye personel alıyor!
Kastamonu’da o belediye personel alımı yapıyor. İlk defa atanmak üzere, sözleşmeli personel alınıyor.
İşte yeni asgari ücret için konuşulan rakam…
Temmuz ayında asgari ücrete yapılan yüzde 34 zamdan sonra bütün gözler 2024'te asgari ücrete yapılacak zam oranına kilitlendi. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren asgari ücrette rakamlar belli olmaya başladı.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
100’ncü yıla dolu dolu kutlama
Kastamonu Kent Müzesi ve Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi; Cumhuriyetin 100'ncü yılında düzenleyeceği anlamlı etkinliklerle Kastamonu'ya damga vuracak.
Daday Belediyesi, temizlik işçisi alıyor
Daday Belediyesi, İŞKUR’da Kurum Dışı Kamu İşçi alımı ilanı yayınladı. Başvuruların kısa süreliğine alınacağı ilanda; yapılacak başvuruların bizzat Daday Belediyesi'ne yapılması gerekiyor.
Milletvekili Uluay, konuşmasını tamamlayamadı
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, TBMM’de söz aldı. Muhtarla ilgili konuşma yapan Uluay; konuşmasını verilen sürede tamamlayamadı…
3 saatlik ‘ayı kurtarma’ operasyonu  
Bir tarlaya kurulan domuz kapanına yakalanan ve kanlar içerisinde kalan ayı, ekiplerin 3 saat süren operasyonuyla kurtarılıp, tedavi edildikten sonra doğal hayata salındı.