Arama
Arama Sonuçları
Kastamonuspor, Gazi’de yenilmedi
Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden lider GMG Kastamonuspor, sezonda 2 mağlubiyeti ve 1 beraberliği bulunan Karaköprü Belediyespor’u evinde ağırladı. Gazi’de rakibin karşısında baskısını sürdüren temsilcimiz, yeşil sahalardan 1-1 skorla berabere ayrıldı.
Kastamonuspor, Süper Lig’le yarışıyor!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden takımımız lider GMG Kastamonuspor, sezon başlangıcından itibaren galibiyetlerinin üzerine ‘galibiyet’ ekleyerek belirlediği hedefe doğru ilerliyor. Beyaz grupta 3 haftada 3 galibiyet alarak 3’te 3 yapan tek takım olarak ligde üstün başarı sergiliyor.
İlk rolünü Kastamonu’da oynadı!.. Ringlerden beyaz perdeye…
Profesyonel kick boksçu Mir Zahit Karabağ, son yaptığı maç sonrası aldığı teklifle beyaz perdeye adım attı. Oyunculukta da başarılı olduğunu belirten Karabağ, tekliflere sıcak baktığını söyledi.  
3’te 3! Yenilmez Kastamonuspor…
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden takımımız GMG Kastamonuspor, deplasmanda Altay Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Alsancak’ta oynanan maçta güzel bir performans ortaya koyan temsilcimiz, 2-0 skorla deplasmandan galibiyetle ayrıldı.
Kastamonuspor, sezonu açıyor
2. Lig’de yarın başlayacak olan 2024-2025 sezonunda Beyaz Grup’ta yer alacak olan kırmızı-siyahlılar yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak.
GMG Kastamonuspor Gazi’de ilk provasına çıktı
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan takımımız GMG Kastamonuspor, Bolu kampının ardından Gazi Stadı’nda ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
Milli Maç, Kastamonu'ya taşınacak!
26 Haziran Çarşamba günü TSİ 22.00'de Türkiye, Çekya karşısında gruplarda 3. sınavını verecek. Kastamonu'da vatandaşlar da nefeslerin tutulduğu Milli Maç'ı belediyenin kurduğu dev ekranlardan seyredebilecek.
Gönüllerin şampiyonu; GMG Kastamonuspor!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren ve sezonun ilk yarısına mükemmel bir başlangıç yapan GMG Kastamonuspor, ilk yarıda aldığı liderlik koltuğunu ikinci yarıda Amedspor'a vererek Grup'ta ikinci sırada devam etmişti. Sezonu başarıyla tamamlayan temsilcimiz, Play-Off'larda Iğdır FK'ya yenik düşerek 2023-2024 sezonunu 2. Lig'de tamamladı.
Kastamonu’da yer yerinden oynadı
Kastamonu Cumhuriyet Meydanında yer yerinden oynadı…
Derbi sonrası ortalık karıştı!
Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, uzun süre 10 kişi oynadıkları karşılaşmada Galatasaray'ı tek golle mağlup ederken maçın ardından bir kez daha kavga çıktı.
Kastamonu Özel İdare BAL'dan çekiliyor!
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren başarılı takımımız Kastamonu Özel İdare KHS, son olarak Perşembespor'u 3-0 farkla mağlup etmesiyle Lig'e veda etmeye hazırlanıyor.
Play-Off’ta neymiş! Biz bitti demeden bitmez
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta ikinci sırada yer alan GMG Kastamonuspor, Grup’ta yedinci sırada yer alan Isparta 32 Spor’u Gazi Stadı’nda konuk etti. Takımımız, azimli bir şekilde Isparta 32 Spor karşısında baskısını sürdürerek 3-0 galibiyetle sahadan ayrıldı.
Kastamonu'nun komşusunda 'Süper Lig' hazırlığı
Adanaspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetten sonra soyunma odasında teknik heyet ve futbolculara hitaben konuşan Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, “Birinci hedefimiz üçüncülük, sonu Süper Lig. Biz çıkacağız, tarih yazacağız hep beraber” ifadelerini kullandı.
Kim şampiyon olmak ister?
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, Amed maçının ardından Play-Off hattına girdi.
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Amedspor Taraftarı; 'Kritik maçı aldık'
TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor, GMG Kastamonuspor’u deplasmanda 1-0 yenerek galip geldi. Trendyol 1. Lig'e yükselme yolunda büyük bir avantaj elde eden Amedspor maçı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte iki ayrı noktada kurulan dev ekrandan taraftarlar tarafından takip edildi.
Ünlü spiker GMG Kastamonuspor’un maçını anlatacak!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirveye en yakın takım olan ve Teknik Direktör Fırat Gül ile çıktığı maçların hiçbirini kaybetmeyen GMG Kastamonuspor, liderlik koltuğunu 3 puan farkla koruyan Amedspor’u evinde ağırlayacak. Bu büyük mücadeleyi ise Süper Lig’de siperlik yapan ünlü isim anlatacak.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Kastamonuspor’da üzücü olay!
24 Mart 2024 tarihinde İskenderunspor ile karşı karşıya gelen GMG Kastamonuspor, maç sırasında Yiğit Ali Bayrak ve Yalçın Kılınç sarı kart görmüştü. Bayrak ve Kılınç cezalı duruma düştüğü için oynanacak Uşakspor maçında forma giyemeyecek.
GMG Kastamonuspor’un attığı müthiş goller!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden zirveye en yakın takım olan 67 puanlı GMG Kastamonuspor’un Hatay deplasmanında oynanan maçta İskenderunspor’a attığı o harika goller…
KSK'dan farklı galibiyet!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, deplasmanda 49 puanla altıncı sırada yer alan İskenderunspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, deplasmanda oynanan maçta İskenderunspor’u 3-0 mağlup etti.
Kastamonu Üniversitesi’nde Çanakkale şehitleri anıldı 
Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.  
Avrupa ‘bizim çocuklar’ı konuşuyor
Avrupa'nın önemli liglerinde top koşturan milli futbolcular, haftaya damga vurdu.
KSK evinde devirdi; rakipler korktu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ‘puan fırsatı’ olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Temsilcimiz, evinde Sarıyerspor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla Grup’un ikinci sırasında yerini aldı.
İlk yarı sessiz; ikinci yarı ise, fırsat!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 28. Hafta mücadelesinde PFDK’dan seyircisiz oynama cezası yiyen ve yenilgiye doymayan Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geliyor.
KSK, geri mi dönüyor?
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 27’nci haftada yeni Teknik Direktör Fırat Gül ile ilk maçını Menemen FK ile Gazi Stadı’nda tamamlayarak, 1-0 galip ayrılmıştı. Bugün ise KSK, deplasmanda seyircisiz maçına çıkacak.
KSK, zoru oynuyor!
Sezonun 26. Haftasında GMG Kastamonuspor, Somaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Iğdır FK ile karşılaşmasından sonra çıkış arayan temsilcimiz, son 3 maçtır galibiyet elde edemeyen Somaspor ile karşılaşmasında, 1-1 berabere sahadan ayrıldı.