Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da ilginç kaza; Tüfek ateş aldı!
Kastamonu’nun Araç ilçesinde bir kişi, elinden düşen tüfeğin ateş alması neticesinde hayatını kaybetti.
Kastamonu Belediyesi’nde büyük değişim!
Kastamonu Belediyesi’nde aktif olarak çalışan birim müdürlerinde değişiklik yaşandı. Bir çoğunun terfi aldığı belediye çalışanlarında yapılan değişiklik Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’nın imzasıyla duyuruldu.
Akaryakıt fiyatlarında yeni dönem!.. 15 Mayıs’ta başlıyor
Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, 15 Mayıs'tan itibaren katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat uygulanacak.
Acacia Maden Kastamonu'da personel alıyor! (SON BAŞVURU 10 MAYIS)
Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde faaliyet gösteren Acacia Maden, personel alımı yapacağını açıkladı.
Kastamonu’da devlet işçisi alımı!
İŞKUR tarafından yayımlanan yeni devlet İşçisi alımı ilanına göre, Kastamonu’da görev yapmak üzere, noter kurasıyla belirlenecek 3 devlet işçisi alınacak.
Ilgaz, kayak sezonunda 100 bin ziyaretçi ağırladı
Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi: "Çevre turizminin Kastamonu için çok şey kattığını düşünüyoruz. Tesisin işletmesinin büyük kısmını kendi personelimizle, bir kısmını da bir işletmeci vasıtasıyla yapıyoruz"
Kastamonu’yu utandıran operasyon!
Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
Kastamonulu gazinin ölümüne sebebiyet veren kişi tutuklandı
Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde yaşanan trafik kazasında Kıbrıs gazisinin ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle kamyonet sürücüsü tutuklandı.
İmamoğlu’ndan Kastamonu’ya ilgi!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kastamonu’ya selamlarını gönderdi.
TOKİ’den Kastamonu'ya Ev Müjdesi! Aylık ”5.961 TL”
TOKİ tarafından yapılan ev alma kampanyası ile birlikte daha önce hiç ev almamış evi olmayanlara büyük bir kampanya geliyor. Kastamonu dahil 36 ilde hiç evi olmayanlara yeni TOKİ müjdesi açıklandı. Aylık 5.961 TL taksitle 2+1 alt gelir grubu ucuz konut projesi için adım atıldı...
Ormanın başkentinden mobilyanın başkentine
KUZKA, Kastamonulu ahşap sektörü temsilcilerini Kayseri’ye teknik geziye götürdü
Kastamonu'da Şöföre Bıçak ve Kazma Saldırısı
Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde taksi şoförlüğü yapan ve aynı zamanda kafe işleten bir kişi, çalışanıyla çıkan kavgada önce karnından bıçaklandı, ardından başına kazma ile vuruldu. Ağır yaralanan taksi şoförü hastaneye kaldırıldı.
Çatalzeytin'de bir memur ve işçinin görev yeri değişti!
 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nden sonra Çatalzeytin Belediyesi’nde bir memur ve bir işçinin görev yerleri değiştirildi. Memur Topcuoğlu’na Belediye önünde Hilal Masa görevi verildi. Marangozhanenin deneyimli Mobilya Ustası Sinan Eryiğit de 29 Nisan 2024’te temizlik hizmetine çıkarıldı.
ÖSYM Başkanı, Kastamonu Üniversitesi’ndeydi
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy ile Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necip Şimşek ve beraberindeki heyet, Kastamonu Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Bir sigara grubuna boykot! Satılmayacak
Bu sigaraları içenlere üzücü haber. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, kâr marjlarının düşürülmesi nedeniyle BAT grubunun sigaralarını satmama kararı aldıklarını açıkladı.
Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar adliyeye sevk edildi
Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Bir çok tanıdık isim vardı.
Kastamonu’ya “sel, su baskını, yıldırım” uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, Kastamonu’da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD), Kastamonu’ya sel, su baskını, yıldırım tehlikelerine karşı uyarıda bulundu.
Kastamonu’ya üç farklı alarm!
Kastamonu Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) ve Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD), Kastamonu’ya peş peşe uyarılarda bulunmuştu. Bu defa MGM tarafından Kastamonu’ya üç farklı uyarı yapıldı.
Tosya'nın kedisi Kastamonu'da şifa buldu!
Tosya'da bir hayvan severin bulduğu bacağı kırık kedi, ilçede yeterli tedavi görememesi nedeniyle hayvan severlerin desteğiyle şifayı Kastamonu'da buldu.
AFAD, Kastamonu’yu ikaz etti!
Geçtiğimiz günlerde yapılan uyarıların ardından, Kastamonu’da fırtına ve lodos etkili olmuştu. Bu defa AFAD tarafından Kastamonu’ya sağanak yağış uyarısı yapıldı.
Kastamonulu anne feci şekilde can verdi: 9 yaşındaki kızı ağır yaralı
Kastamonu Çatalzeytin nüfusuna kayıtlı Cihan Kaplan, Kırıkkale'de otomobil ile cipin kafa kafaya çarpıştığı kazada ağır yaralandı. Kaplan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, 1'i çocuk 2 kişinin de tedavisi devam ediyor.
Kastamonu'da bir ev kül oldu!
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sobadan çıktığı tahmin edilen yangında bir ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Katledilen taksiciye son görev!
Kastamonu'nun Araç ilçesinde ormanlık alanda silahla vurulmuş halde ölü bulunan taksi şoförü defnedildi.
Kastamonu OBM personel alıyor!
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde aralarında Kastamonu'nun da bulunduğu 35 farklı şehirde olmak üzere devlet işçi alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da 4 personel alınacak.
Fırtına Kastamonu'yu yıkıp geçti
Kastamonu'da kuvvetli rüzgar nedeniyle binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle 6 kişi yaralandı
Kastamonu ve Sinop tehlikeyi paslaşacak!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kastamonu ve Sinop'un denizlerinde fırtına beklenmesi nedeniyle uyarıda bulundu.
Abdurrahman Paşa Lisesi'ndeki yurt kararına tepki yağdı!
Abdurrahmanpaşa Lisesi Erkek Öğrencilerinin 4 kilometre uzaklıktaki başka okul yurduna  yerleştirilecek olmasına velilerden tepki geldi. Erkek öğrencileri velileri adına açıklama yapan Mustafa Toklu;  “Çocuklarımızı mağdur etmeyin, çocuklarımızın uzak yerden gelip gitmesi ile ilgili olacak olumsuzluklarına da sebep olmayın” dedi.
Kastamonu da hissetti; 5,6'lık deprem!
AFAD açıkladı; 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Abana-Çatalzeytin kara yolu 15 gün trafiğe kapatıldı
Kastamonu'nun Abana ilçesinde heyelan önleme çalışmaları kapsamında yapılacak olan çalışmalar nedeniyle Abana-Çatalzeytin kara yolu 15 gün süreyle araç trafiğine kapatıldı.