Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da 9 Eylül tarihli elektrik kesintisi…Hangi ilçeler etkilenecek ?
Kastamonu, 9 Eylül 2024 Pazartesi günü, geniş çaplı bir elektrik kesintisi ile karşı karşıya kalacak. Sabah saat 09:00 itibarıyla başlayacak olan kesinti, 6 saat sürecek. Şehrin çeşitli bölgeleri bu süre zarfında elektrik hizmetinden mahrum kalacak
Orgeneral Arif Çetin gitti, 23 ilin Emniyet Müdürü değişti...
Emekli olan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'in yerine Ali Çardakçı getirildi. Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız görevden alınıp Bursa Valisi oldu. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ise yeni Emniyet Genel Müdürü olarak atandı.
Kastamonu, Kamil İğdirli’yi dualarla uğurladı
Geçtiğimiz gün 74 yaşında hayatını kaybeden Kastamonu’nun tanınmış siyasetçilerinden Kamil İğdirli’nin cenazesi toprağa verildi.
Yapay zeka, Kastamonu’ya isim verdi
Milyonlarca kullanıcısının olduğu yapay zeka firmasının arama motoru, vatandaşları şaşırtmaya devam ediyor. Şehirlerin isimlerini değiştirerek gündeme oturan yapay zeka motoru, Kastamonu’ya ‘Karasu’ ve ‘Anadoluçağı’ adını verdi.
‘Bakliyat ithalatına izin verilmemeli’
Türkiye’nin bakliyat üretiminde lider markalarından Reis Gıda’nın sahibi İnebolulu hemşerimiz Mehmet Reis, Kastamonu’dan gelen Resmi İnternet Sitelerinin imtiyaz sahiplerini ağırladı.
‘Bakliyat ithalatına izin verilmemeli’
Türkiye’nin bakliyat üretiminde lider markalarından Reis Gıda’nın sahibi İnebolulu hemşerimiz Mehmet Reis, Kastamonu’dan gelen Resmi İnternet Sitelerinin imtiyaz sahiplerini ağırladı.
Kastamonuspor yeni hocasını açıkladı!
TFF 2. Lig’in en başarılı takımlarından olan GMG Kastamonuspor, Teknik Direktör Adem Çağlayan ile anlaşmaya vardığını resmi olarak duyurdu.
Kastamonuspor'a yeni hoca!
TFF 2. Lig’in en başarılı takımlarından olan GMG Kastamonuspor, Teknik Direktör Adem Çağlayan ile anlaşmaya vardı.
O Şehirde yasaklandı! 3 gün girmek yok...
Sakarya'da olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle 3 gün süreyle denize girilmesine izin verilmeyecek.
Kastamonu'da 'Madencilik' tarihinin derinlerine inilecek!
Kastamonu Kent Müzesi Bilim Günleri’nin 3’cüsünde Anadolu Madencilik Tarihi ve Kastamonu’nun yeri konuşulacak.
Kastamonu Üniversitesi’nden dünya çapında büyük başarı
2024 yılı THE Etki Sıralaması (THE Impact Ranking) sonuçlarına göre Kastamonu Üniversitesi, Türkiye’deki 31 devlet üniversitesi ile 1001-1500 bandında yer aldı.
Kastamonu Kent Müzesi Bilim Günü etkinlikleri bilim şölenine dönüştü
Kastamonu kimliği her yönüyle korunmak zorunda…
‘Gölge etme, başka ihsan istemeyiz’
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay; CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın geçtiğimiz gün TBMM’de dile getirdiği Karaş Köyü Köprüsü sözlerine cevap verdi…
Türk balıkçıları taciz eden Yunanlıları sahil güvenlik kovaladı
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Türkiye karasularında balık avlayan tekneye Yunan Sahil Güvenlikleri tacizde bulundu. Ellerinde sopalarla teknelere vuran Yunanlıları, Türk Sahil Güvenlik ekipleri kovaladı.
100’ncü yıla dolu dolu kutlama
Kastamonu Kent Müzesi ve Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi; Cumhuriyetin 100'ncü yılında düzenleyeceği anlamlı etkinliklerle Kastamonu'ya damga vuracak.
Karasalihoğlu'nun 'İmza Günü' devam ediyor...
Dr. Murat Karasalihoğlu, yazmış olduğu 'Paphlagon'dan Candar'a' ve 'Gazi Muttalip Ayber' isimli kitaplarını okurları için imzalıyor. Karasalihoğlu, Kastamonu'daki tüm kitapseverleri Kastamall AVM'deki imza gününe davet etti.
Ünlü oyuncudan şiddet iddiası! Ailesinden gördüğü psikolojik ve ekonomik...
Pis Yedili dizisi ile kendini tanıtmayı başaran Ecem Karavus, şiddet iddialarıyla magazin gündemini sarstı. Şiddeti ailesi tarafından gördüğünü iddia eden Ecem Karavus, herkesi şaşkınlığa uğrattı.
Alevlere teslim olan tek katlı ev küle döndü
Tosya ilçesindeki tek katlı evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
KSK, yeni sezonu zorlu deplasmanda açacak
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta 2023-2024 sezonu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor.
Osmanoğlu'ndan 15 gün sürecek 'İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü'ne davet
Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanı Dilek Osmanoğlu Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılı kutlamaları kapsamında, program hazırladıklarını açıkladı. İl Başkanı Osmanoğlu, Cumhuriyetin 100'ncü yılı için logo tasarladıklarını ve özgün bir yüzüncü yıl marşı bestelendiğini belirtti. Osmanoğlu Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da katılacağı İnebolu'dan başlayarak Ankara'ya uzanan 300 kilometrelik İstiklal Yolu'nda düzenlenecek yürüyüş programının detaylarını açıkladı.
'Bir Liman Bir Han Bir İnkılap' sergisi tam not aldı
Atatürk'ün Kastamonu'ya Gelişi ve Şapka, Kıyafet İnkılabı kutlamaları Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlen programla devam etti. Düzenlenen programda Bir Liman Bir Han Bir İnkılap isimli sergi ziyaretçilerinden tam not aldı. Belgesel ve şapkaların sunumunun ardından Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Şarkılara gelen tüm ziyaretçiler eşlik etti.
Nahçıvan ile Iğdır arasında ekonomik köprü kuruluyor
Azerbaycan ve Nahçıvan da faaliyet gösteren iki holding yöneticileri iş seyahati için Iğdır'a geldi.
Bir Liman Bir Han Bir Devrim…
Kastamonu’nun yakın tarihinde ve Milli Mücadele yıllarında taşıdığı önem ve oynadığı hayati rolün önemini arz eden Bir Liman Bir Han Bir Devrim Sergisi kapılarını sanatseverlere açıyor...
Kastamonu muhteşem sergisiyle İstanbul'da
Kastamonu’nun Cumhuriyet arşivi ve şapka koleksiyonu, 17 Ağustos-1 Eylül arasında Dünya Mirası Kastamonu İnisiyatifi - Sarıyer Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek Bir Liman Bir Han Bir Devrim Sergisinde İstanbullularla buluşacak.