İYİ Parti Taşköprü’de Özmen’le devam dedi;

İYİ Parti Taşköprü’de Özmen’le devam dedi

İYİ Parti Taşköprü İlçe Başkanlığı bugün 3. Olağan Kongresini Taşköprü Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirdi.Kongrede tek liste halinde seçime giren Hüseyin Özmen yeniden İYİ Parti Taşköprü İlçe Başkanı olarak seçildi....

İYİ Parti’nin Taşköprü İlçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresi bugün Taşköprü Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda düzenlendi. Kongre; saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması,  Kuran’-ı Kerim tilaveti ve dua okunması ile başladı.

‘’BU KADROLAR KASTAMONU MERKEZ VE TAŞKÖPRÜ DÂHİL 10 BELEDİYEYİ ALACAK!’’

Düzenlenen kongrede mevcut başkan Hüseyin Özmen ve İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Katar birer konuşma yaptı. Katar yaptığı konuşmada ülke gündemine ve Taşköprü ilçe gündemine dair konularda açıklamalarda bulundu. Katar aynı zamanda 2024 Mahalli İdareler Seçiminde Kastamonu merkez ve Taşköprü dâhil 10 belediyeyi kazanacaklarını ifade etti.

Gerçekleşen kongreye İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Katar, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İYİ Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Özmen ve yönetimi, Taşköprü Belediye Başkan Vekili Hüseyin Kurt, CHP Taşköprü İlçe Başkanı Özkan Keskin, Yeniden Refah Partisi Taşköprü İlçe Başkanı Mehmet Ali Topçu, DEVA Partisi Taşköprü İlçe Başkanı Necmettin Baştaş, Gelecek Partisi Taşköprü İlçe Başkanı Harun Acar, muhtarlar, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katılım sağladı. 


Kaynak: Taşköprü Haber

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum