Yirmibeşoğlu güven tazeledi;

Yirmibeşoğlu güven tazeledi

Kastamonu'nun Daday ilçesinde, İyi Parti İlçe Başkanlığının 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti....

Asmalı Kafede saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongre Divan heyetinin seçilmesi ile devam etti. Ardından faaliyet, denetim raporları İlçe Başkanı Mustafa Rıfkı Yirmibeşoğlu tarafından okundu.

KATAR; "GELİŞEMEMESİNİN NEDENİ İSE DADAY-KASTAMONU YOLUNUN YILLARDIR BİR ÇÖZÜME KAVUŞTURULAMAMIŞ OLMASIDIR"

Siyasi konuşmalar bölümünde konuşan İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Katar; "Daday'ın gelişiminin önündeki en büyük problem Daday-Kastamonu yolunun yıllardır bir çözüme kavuşturulamamış olmasıdır. El birliğiyle Daday'ın önünü açmalı,  muhteşem turizm potansiyelini gün yüzüne çıkarmalıyız. Biz İyi Parti olarak kadrolarımızla hazırız, buradayız. İktidarımızda Daday'ı iyi yapmak için büyük bir gayret göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerine yer verdi.

Ardından konuşan Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ise olağan genel kurulun partililere, Daday'a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, İYİ Parti teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.

Son olarak konuşan İYİ Parti Daday İlçe Başkanı Mustafa Rıfkı Yirmibeşoğlu; ”Bizleri onurlandıran İl Başkanım, değerli İl Yönetim Kurulu, İlçe Başkanlarım, Daday Belediye Başkanım, İl Genel Meclis Üyem, C.H.P. İlçe Başkanım. Sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri, Muhtarlarımız, Kıymetli Hanımefendiler yol arkadaşlarım ve çok değerli katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan ve tek liste ile tekrar aday olan mevcut İlçe Başkanı Mustafa Rıfkı Yirmibeşoğlu mevcut oyların hepsini alarak yeniden İyi Parti Daday İlçe Başkanlığına seçildi. 


Kaynak: Serkan Yılmaz

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum