Kıraathanelerde anlamlı program;

Kıraathanelerde anlamlı program

Azdavay ilçesinde‘İçtiğimiz Çay, Sohbeti Şeker Olsun’projesi hayata geçirildi. Azdavay Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada; “Projemiz her hafta Çarşamba günleri farklı kıraathanelerde devam edecektir.Sohbetimizi çaylarının yanında şeker yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekleriz” denildi....

Azdavay kaymakamı Şeyma Nur Kaygusuz’un talimatları doğrultusunda ilçede hayata geçirilen “Kıraathane Sohbetleri; İçtiğimiz Çay, Sohbeti Şeker Olsun Projesi” kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sedat Bahçacıoğlu, İlçe Müftüsü Kazım Atcı, İlçe Yazı İşleri Müdürü Murat Özdemir, İlçe Devlet Hastanesi Müdürü Yusuf Bozkurt ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsa Işık’tan oluşan proje ekibi her hafta Çarşamba günü vatandaşlarla ilçedeki kıraathanelerde bir araya gelerek sağlık, eğitim, ekonomi, sosyal, kültürel, tarih ve din gibi konularda vatandaşlarla sohbet ederek vatandaşların bu konularda bilgi edinmeleri sağlanacak.

Ayrıca vatandaşların kurumlara gelerek dile getiremedikleri sorunları dinleyerek vatandaşların sorunlarına çözüm önerileri sunacaklar. Vatandaşların sorunlarını dinleyen proje ekibi yapılan sohbetler sonrasında ilgili sorunları Kaymakamlık makamına arz edecekler.


“TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLERİZ”

Azdavay Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Devletimiz ile vatandaşlarımızı arasında yer mekân farkı gözetmeksizin her yerde halkımızın yanında olduğumuzu hissettirmek amacıyla faaliyete geçirmiş olduğumuz ‘Kıraathane Sohbetleri; İçtiğimiz çay sohbeti şeker olsun’ projemiz her hafta Çarşamba günleri farklı kıraathanelerde devam edecektir.Sohbetimizi çaylarının yanında şeker yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekleriz” denildi.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum