Otobüse alınmayınca yangın çıkarttı;

Otobüse alınmayınca yangın çıkarttı

Kastamonu’dan Çanakkale’ye gitmek isteyen bir şahıs, otobüs terminalinin pansiyonunda yangın çıkartarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri tarafından yakalanan şahsın alkollü olduğu için otobüse alınmadığı ve pansiyona yerleştirildiği öğrenildi....

Olay, gece saatlerinde Kastamonu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da bulunduğu cezaevinden tahliye olan Hüsnü G., Çanakkale’ye gitmek için Kastamonu Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gitti. Alkol alan Hüsnü G., otobüslere alınmadı. Hüsnü G. daha sonra otobüs terminalinde bulunan pansiyona yerleştirildi. Gece saatlerinde Hüsnü G.’nin bulunduğu odada yangın çıktı. Yangını gören görevliler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangın, ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan müdahale ile kontrol altına alınarak söndürüldü.


Polis ekipleri, yangın çıkarttıktan sonra kaçarak kayıplara karıştığı belirlenen Hüsnü G.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Şahıs, ekipler tarafından kısa sürede yakalandı. Yangında can kaybı ya da yaralanan olmazken, otobüs terminalinin pansiyon kısmında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Gözaltına alınan şahsın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum