KDSYB’den proje atağı;

KDSYB’den proje atağı

Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin (KDSYB), Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUZKA) 2022 yılı 2. dönem Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı çerçevesinde, kurumsal ve teknik altyapının güçlendirilmesi için hazırladığı ‘Birliğimiz Kurumsallaşıyor’ adlı proje onaylandı....

Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin (KDSYB), Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUZKA) 2022 yılı 2. dönem Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı çerçevesinde, kurumsal ve teknik altyapının güçlendirilmesi için hazırladığı ‘Birliğimiz Kurumsallaşıyor’ adlı proje onaylandı.

Proje ile ilgili ilk toplantı KDSYB toplantı salonunda Birlik Danışmanı Mustafa Oğuz eşliğinde gerçekleştirildi. Ardından, KUZKA Uzmanı Öncü Ozan Altın’ın da katılımıyla, işletmesi Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından yapılan Kastamonu Canlı Hayvan Pazarı ziyaret edilerek istişarelerde bulunuldu. Birlik Başkanı Bayram Pehlivan; “Üyelerimize; yönetim kurulu üyelerimiz ve birlik çalışanlarımız ile beraber daha iyi, kaliteli ve sürdürülebilir hizmetler sunabilmek adına çalışmalarımız devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum