“Bu durum bizde stres yaratmıyor”;

“Bu durum bizde stres yaratmıyor”

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Özel İdare KHS’de Teknik Direktör Mesut Okumuş, hafta sonu Karabük İdmanyurdu ile oynanan müsabaka hakkında değerlendirmelerde bulundu. Genç teknik adam bu maçta kendilerini destekleyen Kastamonu halkına teşekkür ettiklerini belirtti....

ŞAMPİYONLUK HEDEFİNE GİDEN KARABÜK’TEN ALINAN BİR PUAN İYİDİR

Mesut Okumuş, maçın içinde bölüm bölüm iyi oynadıklarını belirterek, “Kastamonu halkına ve seyircisine bu maçta bizi yalnız bırakmadıkları, davetimize yanıt verdikleri için teşekkür ederiz. İki takım adına da kırılma noktaları vardı. İki taraf da bu şansı değerlendiremedi. Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. İyi mücadele ettik. İstediklerimizi oyun anlamında dönem dönem gerçekleştirdik. Bölüm bölüm iyi oynadık. Daha sonraki maçlar adına kendimizi daha da geliştirerek ilerlemek istiyoruz. Oyuncularımı kutluyorum. Şampiyonluk hedefine giden Karabük’ten alınan bir puan iyidir” diye konuştu.

“ÇOK SERT BİR GRUPTAYIZ”

Okumuş son olarak şunları söyledi: “Sezon başında beklenen bir durum değildi. Çok sert bir gruptayız. Sezon başı söylemlerimde dediğim gibi Özel İdare katıldığı her yarışta hedefleri üst sıralardır demiştim. Şu ana kadar bunu gerçekleştirdiğimiz için kendi adıma ve takımım adına mutluyuz. Bu durum bizde stres yaratmıyor. Beklentimiz buralar olmadığı için stres yaratmıyor hatta tam tersi oyuncularımız daha özgüvenli bir şekilde ilerliyor.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum