Hasan Doğan’da Batı Karadeniz Derbisi!;

Hasan Doğan’da Batı Karadeniz Derbisi!

Bölgesel Amatör Lig 5’inci Grup’ta liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz Özel İdare KHS, ligin altıncı haftasında Karabük İdmanyurduSpor ile kritik maçta karşılaşacak. Yarın Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak....

Zorlu 90 dakika öncesinde Özel İdare beş haftalık performansıyla namağlup lider konumda bulunuyor. Teknik Direktör Mesut Okumuş direktörlüğünde 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puanla zirvede yer alan Özel İdare, iyi gidişatını Karabük İdmanyurdu karşısında da sürdürmek için mücadele edecek.

Bir zamanlar Süper Lig’de mücadele eden ve akabinde Bölgesel Amatör Lig’den de düşen Karabükspor’un yerini alması planlanan Karabük İdmanyurdu da karşılaşmaya galibiyet için çıkacak. Geride kalan beş haftada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 11 puan toplayan komşu ekip, üçüncü sırada bulunuyor. Hasan Doğan’daki zorlu karşılaşma bir anlamda zirve mesaisi anlamı taşıyor.

Teknik Direktör Mesut Okumuş, maç öncesinde yaptığı açıklamada rakibe saygı duyduklarını, kazanmak için sahaya çıkacaklarını söylemişti.

HAKEM TRABZON’DAN
Müsabakayı Trabzon’dan Melih Kurt yönetecek. Kurt’un yardımcılıklarını Mert Omay ve Furkan Şekerci yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Göktan Demeli olacak.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum