Kastamonu’nun yeni gözdesi olacak;

Kastamonu’nun yeni gözdesi olacak

Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi’nin yapımında sona gelindi....

Eski adı Mahalli İdareler Eğitim Merkezi yeni konsepti Milli Takımlar Sürekli Kamp Merkezi olan ve Kastamonu’nun en önemli spor komplekslerinden biri olacak olan tesis çok yakında hizmete girecek.


Kastamonu ve ülke sporuna kazandırarak uluslararası spor faaliyetlerine ev sahipliği yapabilme arzusuyla yapılan ve içerisinde, basketbol, voleybol ve hentbol branşlarına uygun 3 adet spor salonu, minder sporları salonu, fitness salonu, 8 kulvarlı, tüm disiplinlere uygun ve IAAF onaylı atletizm pisti, sağlık merkezi, açık sahalar, 150 yatak kapasiteli dinlenme merkezi ile 500 seyirci kapasiteli kongre merkezi bulunduruyor.

ÇAKIR’DAN ZİYARET

Vali Avni Çakır, Kadıdağı mevkiinde yer alan ve yapımında sona gelinen Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Vali Çakır’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak eşlik etti. İncelemelerde bulunan Vali Avni Çakır, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak ile şantiye yetkililerinden bilgi aldı.

Vali Avni Çakır, tamamlandığında ilimizin en prestijli spor kompleksi ünvanını elde edecek olan Milli Takım Sürekli Kamp Eğitim Merkezi’nin Milli Takımlarımız için önemli kamp merkezlerinden birisi olacacağını ve ilimizin spor altyapısına büyük hizmetler vereceğini vurguladı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum