“Kastamonu bana göre üst liglere layık bir takım”;

“Kastamonu bana göre üst liglere layık bir takım”

GMG Kastamonuspor’un yeni teknik direktörü Galatasaray’ın eski futbolcusu olan Ümit Karan göreve başladı....

Dün gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karan, Kastamonu’nun kötü bir süreç yaşayarak, bölge olarak kötü günler gördüğünü ve bugünlerden ayağa kalkmaya çalıştığını dile getirdi.

KARAN: “BİZ İNANARAK GELDİK, KOLAY BİR GÖREV BİZİ BEKLEMİYOR”

GMG Kastamonuspor’un yeni teknik direktörü Ümit Karan şunları söyledi: “Kastamonu'da olmaktan çok mutluyum. Daha önce de geldim. Eşim Kastamonulu. Kastamonu kötü bir süreç yaşadı. şehir olarak, bölgesel olarak kötü günler gördü. Bugünlerden ayağa kalkmaya çalışıyor. Ağır bir afet geçirdi şehir olarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Futbol takımı ayağa kalkmaya çalışıyor. Yere düşmeden ayağa kalkmayı öğrenemezsin. Bundan sonra daha da dibe vuramayacağımıza göre hep beraber bir şekilde bu şehri en iyi şekilde en yukarılara taşımamız gerektiğini düşünüyorum. Umarım bizim için hayırlı olur. Biz inanarak geldik. Kolay bir görev bizi beklemiyor. Önemli maçlarımız var. Toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız gerekiyor. Devre arasında iyi transferler yapmamız gerekiyor. 5-6 nokta transfer yapmamız gerekiyor ki üstlere doğru tırmanmamız gereken bir süreç bizi bekliyor. Ama bu süreç kolay olmayacak. Çok çalışmamız lazım. Takım çok geç toplandı oyuncular çok geç katıldı kadroya. Bunları geride bırakıp önümüze bakmamız lazım. Futbolda hiç bir zaman dün yok bugün var yarın var. Daha önce Süper Lig'de bilen oynayan oyuncularımız var bu kadroda. Toplanmak lazım, çalışmak lazım, disiplinli olmak lazım.”

“BURADA İYİ İŞLER BECEREBİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM”

Ümit Karan son olarak şu ifadelere yer verdi: “Ümit Karan sahaya girip top oynamayacak, öyle bir hayal kimse kurmasın. Bizim oyunculara ne verebileceğimiz önemli. Her şey inanmakla başlıyor. Bizim de oyunculara inancımız tam. Kadro zenginliğimiz yok ama mutlaka alt yapıdan takviye oyuncu arayışına gireceğiz. İlk antrenmana çıkıyorum. Allah utandırmasın. Biz burada iyi işler becerebileceğimi düşünüyorum. Aslında her şey müsait. Kastamonu bana göre üst liglere layık bir takım. Ama yavaş yavaş çıkmak lazım. Zor bir süreç yaşadı. Hatta biz başka kulüplerde ‘Kastamonu lige katılacak mı?’ diye konuşuyorduk. Ama tebrik etmek lazım bu kadar kısa sürede ancak bu kadar olur. Başkan çok çalışıyor. Bir tek kulüp yöneticileri ve başkanla olmuyor. Şehir olarak, iş adamları olarak, belediye başkanlarından destek almak lazım. Yoksa hiç kimse tek başına başarılı olamaz.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum