“Sadece oyuna değil atmosfere de hazırlıklı olmalıyız”;

“Sadece oyuna değil atmosfere de hazırlıklı olmalıyız”

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcimiz Özel İdare KHS Teknik Direktörü Mesut Okumuş, Başkent’te oynanan Polatlı karşısında alınan 0-1’lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Zorlu bir atmosferde iyi bir galibiyet aldıklarını söyleyen Okumuş, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Okumuş ayrıca bu atmosferdeki maçlara da hazırlıklı olmaları gerektiğini, bu noktada dersler çıkardıkları bir deplasman olduğunu belirtti....

“ÖNÜMÜZDEKİ KARABÜK MAÇINA ODAKLANIYORUZ”

Teknik Direktör Mesut Okumuş açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Bu maç hem atmosfer hem de taktiksel anlamda zor bir deplasmandı. Böyle bir seyirci ve atmosferde başlayınca maçın başlarında oyuna hakim olamadık. Maçın ikinci yarısında oyunu dengeledik ve devamında golü bulduk. Zor bir deplasmandan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz, oyuncularımı tebrik ediyorum.Sadece oyuna değil, atmosfere de hazırlıklı olmalıyız ve ayak uydurmak için çalışmalıyız. Polatlı maçı bu anlamda güzel dersler çıkardığımız maç oldu. Daha zor bir hafta bizi bekliyor. Önümüzdeki Karabük maçına odaklanıyoruz.

Mesut Okumuş, teknik direktörlük kariyerine iyi bir başlangıç yaptı. 5 maç, 4 galibiyet, 1 beraberlik alan Okumuş’un takımı ligde de liderlik koltuğunda bulunuyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum