Adaylar arasında Ümit Karan da var;

Adaylar arasında Ümit Karan da var

GMG Kastamonuspor’da yeni teknik direktör arayışları devam ederken, öne çıkan bir başka isim de Ümit Karan oldu. Galatasaray’ın eski futbolcusu Ümit Karan, son olarak 2’nci Lig Beyaz grup ekiplerinden 24 Erzincanspor’u çalıştırmıştı....

Teknik Direktör Metin Akpunar ile yolların ayrılmasının ardından geride bıraktığımız Vanspor maçına takımın başında Göktuğ Ertetik ve U-17 takım antrenörü Onur Beşel yönetiminde çıkan GMG Kastamonuspor’da teknik direktör arayışları bir süredir devam ediyor. KSK Onursal Başkanı Cengiz Aygün’ün bizzat yürüttüğü görüşmeler neticesinde Ümit Karan ile de görüşüldüğü öğrenildi.

Türk futbolunda Galatasaray forması altında başarı dolu sezonlar geçiren Ümit Karan, kariyerine teknik direktör olarak devam etmiş ve ilk olarak ABD’de Malatyaspor USA takımını çalıştırmıştı. Daha sonra Makedonya 1’nci Lig ekibi FC Shkupi takımında görev alan Ümit Karan, Menemenspor, İskenderun FK, Uşakspor ve son olarak da 24 Erzincanspor’da teknik direktör olarak görev yaptı.

24 Erzincanspor ile birkaç gün önce yollarını ayıran Ümit Karan, 2’nci Lig Beyaz Grup ekibiyle bu sezon 10 lig maçına çıktı, bu maçlardan 4 kez galip ayrılırken, 3 kez beraberlik, 3 kez de mağlubiyet aldı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum