KSK’da ‘Penbe’ rüzgarlar esiyor;

KSK’da ‘Penbe’ rüzgarlar esiyor

GMG Kastamonuspor’da Teknik Direktör Metin Akpunar ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine kimin getirileceği kamuoyunda merak konusu olmaya devam ediyor....

2’nci Lig Kırmızı Grup’ta temsilcimiz GMG Kastamonuspor’da geçtiğimiz günlerde teknik direktör Metin Akpunar ile yollar ayrılmış, Pazar günü oynanan Vanspor maçında takımın başında antrenör Göktuğ Ertetik çıkmıştı. Temsilcimizde gerçekleşen bu ayrılığın ardından yeni teknik direktör arayışları başladı. Yeni hocanın ise kim olacağı merak konusu. 

Kırmızı siyahlılarda son olarak teknik direktörlük görevi için eski Galatasaraylı futbolcu olan teknik direktör Ergün Penbe ile görüşüldüğü öğrenildi. GMG Kastamonuspor yönetiminin Ergün Penbe ile görüştüğü ve Penbe’nin düşünmek için kısa bir süre istediği bilgisi öğrenildi. Gelişmelerin birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Galatasaray kulübünün efsanelerinden Ergün Penbe son olarak geride bıraktığımız sezon Çorum FK’yı yönetmişti. Kariyerinde, İnegölspor, Tarsus İdman Yurdu, Giresunspor, Kayseri Erciyesspor gibi takımlarda görev yapan 50 yaşındaki teknik adamın göreve gelip gelmeyeceği merak ediliyor. UEFA-Pro Lisans belgesine sahip olan kariyerinde 166 maçta teknik direktör olarak görev yaptı.

Futbolculuk kariyerinde ise 15 yıl Galatasaray’da forma giyen Ergün Penbe UEFA kupası ve Süper Kupa kazanma başarıları elde etti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum