KSK Trabzon açıklarında 3 puan avında;

KSK Trabzon açıklarında 3 puan avında

GMG Kastamonuspor bugün deplasmanda 1461 Trabzon FK ile karşı karşıya gelecek. Yomra İlçe Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 14.30’da başlayacak....

Temsilcimiz, 1461 Trabzon’a karşı galibiyet alarak ligde üst sıralara tırmanmak istiyor ve aynı zamanda yükselişe geçmeyi hedefliyor.

GMG Kastamonuspor’da kırmızı kart cezalısı Berkay Samancı forma giyemeyecek. Kırmızı siyahlılar ligde 5 maçtır kaybetmezken, kupa maçıyla beraber 6 resmi müsabakadır yenilgi yüzü görmüyor. Oynanan bu 6 resmi maçta kalesinde yalnızca bir gol gören temsilcimiz kırmızı grupta az gol yiyen ekipler arasında.

Trabzon temsilcisi ligde 7 maçta topladığı 12 puan ile 7’nci sırada yer alıyor ve sahasında kazanarak galibiyet serisi başlatmanın hedefinde. 1461 Trabzon FK, ligde Cumartesi günü Etimesgut deplasmanında 3 puan kazanmayı bildi. Başkent temsilcisini 2-1’lik skorla geçen 1461 Trabzon FKi ligde yedi hafta sonunda henüz iki maç üst üste kazanamadı.

Maçın hakemi Fevzi Erdem Akbaş

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta temsilcimiz GMG Kastamonuspor, bugün 1461 Trabzon FK ile saat 14.30’da karşı karşıya gelecek. Müsabakayı yönetecek hakem kadroları belli oldu.

Mücadelenin orta hakemi İstanbul bölgesi hakemlerinden Fevzi Erdem Akbaş olurken yardımcılıklarını Çağrı Ateş ve Çağrı Yıldırım yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Tolga Akbaba olarak açıklandı.

İlk kez KSK maçını yönetecek                         

Akbaş, daha önce kırmızı siyahlıların müsabakasını yönetmedi. Fevzi Erdem Akbaş, 1461 Trabzon’un ise dört maçını yönetti, bu müsabakalardan bir tanesini Trabzon temsilcisi kazanırken geri kalan üç maç berabere bitti. 1461 Trabzon FK, Akbaş yönetiminde mağlubiyet yüzü görmedi.

Fevzi Erdem Akbaş, kariyeri boyunca 2’nci Lig’de 18 maç yönetirken bu müsabakaların 4’ü beraberlikle sonuçlandı, 8 maçı ev sahibi takım, 6 maçı ise deplasman takımı kazandı.

 

 

 

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum