Zabıta Müdürlüğü’nde bayrak değişimi;

Zabıta Müdürlüğü’nde bayrak değişimi

Kastamonu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde bayrak değişimi yaşandı. Önceki Zabıta Müdürü Gökhan Polat’ın yerine Adem Ünal getirildi....

ADEM ÜNAL KİMDİR?

1979 yılında Daday'da doğan ve  İlköğrenimimi Daday Miralay Halitbey İlköğretim Okulu, Orta öğrenimini Atatürk İlköğretim Okulunda, Lise öğrenimini Kastamonu Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi Makina/Motor Bölümünde Tamamlayan Adem Ünal; Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü lisans mezunudur. Yüksek Lisansını Kastamonu Üniversitesi Sosyal Birimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunu.

2003 ve 2007 yılları arasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda görev yapmış, 2007 yılı itibariyle de  Kastamonu Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğünde zabıta memuru olarak göreve başlamıştır. 2017 yılında Trafik Zabıta Amiri olarak görevinde yükselmiştir. 2017 yılı Ağustos ayındaUlaşım Hizmetleri Müdürü olarak atanmış olup, 2022 yılında sosyolog kadrosunda Belediye Başkanı Danışmanı olarak atanmıştır. 28 Eylül 2022 tarihinden itibaren Adem Ünal, Kastamonu Belediyesi’ndeZabıta Müdürü görevine atandı. Adem Ünal evli ve bir çocuk babasıdır. 

Kaynak: Serkan Yılmaz

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum