Bisikletçilerden Derece Geldi;

Bisikletçilerden Derece Geldi

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Kırıkkale'de düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nda 96 kilometrelik zorlu yol yarışında Amorium Park Bisiklet Spor Kulübü sporcuları takım halinde Türkiye üçüncüsü oldu....

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Kırıkkale'de düzenlenen ve 430 profesyonel sporcunun katıldığı Türkiye Bisiklet Şampiyonası 7’nci Etap Puanlı Yol Yarışları, kriteryum etapları, halk sürüşü ve ödül töreninin ardından sona erdi.

Amorium Park Bisiklet Spor Kulübü sporcuları takım halinde Türkiye üçüncüsü oldu. Aynı zamanda kategorisinde Zekeriya Ertürk bronz madalya kazandı.  Millet Bulvarı'nda koşulan 33 kilometrelik 15 turdan oluşank riteryum yarışlarında, kategorisinde Engin Sarı birinci oldu. Ayrıca kategorisinde İsmail Avni Yağcıoğlu üçüncülük ve kategorisinde Zekeriya Ertürk ise ikincilik elde etti.  Yarışlara Kastamonu’dan ilimiz spor muhabirlerinden Fatih Kürsü, Abdullah Dimici, Hakan Avcı, Ahmet Timur Demiryoğuran, Engin Sarı, Mehmet Koray Dicleli, Murat Öztürk, İsmail Avni Yağcıoğlu ve Zekeriya Ertürk’ün yanı sıra gençler kategorisinde ümit vadeden ilk yarışını koşan Adnan Muharrem Sarı ve Gençler Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan Cafer Yavuz’da katıldı.

“KASTAMONU İÇİN YARIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kastamonu Bisiklet İl Temsilcisi ve Bisiklet İl Antrenörü Özden Karagülle, “Biz Kastamonu için varız ve Kastamonu için yarışmaya devam edeceğiz. Tüm sporcularıma zorlu yarışlarda gösterdikleri mücadeleden ötürü teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum