Büyükelçi Eltayeb'den Rektör Topal’a ziyaret;

Büyükelçi Eltayeb'den Rektör Topal’a ziyaret

Sudan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Nadir Yousif Eltayeb, Kastamonu Üniversitesi’ni ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile görüştü....

Ziyarette Büyükelçi Eltayeb’e; Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Eren ve Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Yönetim Kurulu Üyesi Mali Müşavir Murat Bal da eşlik etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Atalan, Prof. Dr. Kasım Yenigün ve Dış İlişkiler Genel Koordinatörü M. Öztürk Akçaoğlu da hazır bulundu.

Rektör Topal, üniversitenin fiziki yapılanması, akademik, idari personel ve öğrenci sayısı ile üniversitede eğitim gören Sudanlı öğrenciler hakkında Büyükelçi Eltayeb’e bilgiler verdi.

Görüşmede Büyükelçi Nadir Yousif Eltayeb ise, her iki ülke arasında gerçekleştirilebilecek akademik çalışmalar ve projelere destek verip, bundan memnuniyet duyacaklarını iletti ve daha fazla Sudanlı öğrencinin Kastamonu Üniversitesi’nde eğitim görmesi için çalışmalar yapacaklarını belirtti. 

Büyükelçi Eltayeb, Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a Sudanlı öğrencilere gösterdiği ilgi ve misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, fotoğraf çekimi ve hediye takdiminin ardından son buldu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum