Belediyespor bildiğimiz gibi;

Belediyespor bildiğimiz gibi

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 2022-2023 sezonunun ilk hafta maçında Kastamonu Belediyespor, Yalıkavakspor’u sahasında 30-28 yenerek ligde yeni sezona galibiyetle merhaba dedi....

Temsilcimiz Kastamonu Belediyespor, Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanan ve TRT Spor Yıldız ekranlarından da canlı olarak yayınlanan müsabakada ilk yarıyı 14-12 üstün kapattı. İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren temsilcimiz, Süper Lig’in iddialı ekiplerinden Yalıkavakspor’u 30-28 mağlup etmeyi başardı.


Süper Lig’in son şampiyonu Kastamonu Belediyespor, birkaç sezondur şampiyonluk yarışındaki en güçlü rakibi Yalıkavak karşısında maçın başından sonuna kadar üstün götürürken, Süper kupa ve Şampiyonlar Ligi maçlarında fark yaratan isim yeni transfer Azenaide Danila Jose, 9 gol atarak maçın en skorer ismi oldu. Kastamonu Merkez Spor Salonu’ndaki müsabakayı Alpaslan Korkmaz-Bilal Karaman hakem ikilisi yönetti.

Kastamonu Belediyesi GSK’nın kadrosunda şu isimler yer aldı: 

Kübra Sarıkaya, Simone Bohme, Serpil İskenderoğlu, Nurceren Akgün Göktepe, Katarina Jezic, Neslihan Çalışkan, Mouna Chebbah, Betül Yılmaz, Yaren Berfe Göker, Gülhannur Göksel, Azenaide Danıla Jose Carlos, Ceren Demirçelen, Emine Gökdemir.

YELİZ YILMAZ TAKIMIN BAŞINDAYDI

Yalıkavak SK’da cezası bulunan antrenör Kıvanç Özcan’ın yokluğunda, yardımcılarından Yeliz Yılmaz takımın başında sahaya çıktı. Bir dönem Kastamonu Belediyesi GSK forması da giyen Yılmaz, şu sıralar Yalıkavakspor’da Kıvanç Özcan’ın teknik ekibinde yer alıyor.

Protokol takımın yanındaydı

Kastamonu Belediyesi GSK ile Yalıkavak SK arasında oynanan Hentbol Kadınlar Süper Kupa müsabakasını, Vali Avni Çakır, Milletvekili Hakkı Köylü, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt ve il protokolü ile kulüp yöneticileri maçı protokol tribününden takip etti. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum