Belediyespor Lig maratonuna başlıyor;

Belediyespor Lig maratonuna başlıyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 2022-2023 sezonunun ilk haftası bugün oynanacak maçla tamamlanacak. Temsilcimiz Kastamonu Belediyespor’un Şampiyonlar Ligi maçı olmasından dolayı ertelenen Yalıkavak Spor maçı bugün saat 15.00’te başlayacak. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, TRT Spor Yıldız ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak....

Süper Lig’in son şampiyonu Kastamonu Belediyespor, birkaç sezondur şampiyonluk yarışındaki en güçlü rakibi Yalıkavak karşısında favori olarak gözüküyor. Hazırlık maçları, kamp ve antrenmanların yanı sıra Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi maçları oynayan temsilcimizin rakibine oranla daha hazır bir şekilde sahaya çıkması bekleniyor.

Kastamonu Merkez Spor Salonu’ndaki müsabakayı Alpaslan Korkmaz-Bilal Karaman hakem ikilisi yönetecek. Müsabakanın gözlemcisi ise Cemal Erdoğan olacak.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde hafta sonu oynanan maçlardaki sonuçlar şu şekilde: TotemcardAdasokağı SK 27-31 Yenimahalle SK, Konyaaltı Belediyespor 34-31 Üsküdar Belediyespor, Anadolu Üniversitesi 18-33 İzmir BŞB, Görele Belediyespor 31-29 Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum