Kavşak zulmü!;

Kavşak zulmü!

6 EYLÜL itibariyle okulların yüzyüze eğitime başlamasının ardından Kastamonu şehir merkezinde özellikle sabah erken saatlerde aşırı bir trafik yoğunluğu yaşanıyor...

6 EYLÜL itibariyle okulların yüzyüze eğitime başlamasının ardından Kastamonu şehir merkezinde özellikle sabah erken saatlerde aşırı bir trafik yoğunluğu yaşanıyor. Sinyalizasyon bulunan kavşaklarda yığılma nedeniyle sıkıntı yaşayan sürücüler, sinyalizasyonun olmadığı kavşaklarda ise adeta bir kargaşanın ortasında kalıyor.


KASTAMALL KAVŞAĞI ACİL ÇÖZÜM BEKLİYOR

Sabah 07.30 ve 08.30 saatleri arasında neredeyse tüm kavşakların takındığı Kastamonu’da; İstanbul Caddesi, Ankara Caddesi ve Stadyum Caddesi’nin birleşiminde yer alan, KastaMall AVM önündeki kavşak ise her an kazaya davetiye çıkarıyor. Sabah saatlerinde araç kuyruğunun oluştuğu ve sinyalizasyon sistemi bulunmayan kavşak, yaşanan yoğun trafik nedeniyle kaza riskini arttırırken, yayalara da zor anlar yaşatıyor.

Ankara Caddesi, İstanbul Caddesi ve Stadyum Caddesi’nden gelen araçlar, KastaMall AVM önünde yolu tıkayarak uzun araç kuyruklarına sebebiyet veriyor. Sabah saatlerinde yaşanan bu yoğunluktan ötürü vatandaşlar tepkili. Yaşanan bu yoğunluğun, okul saatlerinde olması nedeniyle de öğrenciler için tehlikeli bir yer haline geliyor. Vatandaşlar tarafından, KastaMall kavşağına acilen sinyalizasyon yapılması ve hiç olmazsa sabah saatlerinde trafik polislerinin görevlendirilmesi isteniyor. (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum