Amerikanca Kültür'den Amatör Spora destek;

Amerikanca Kültür'den Amatör Spora destek

Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) ile Kastamonu Amerikanca Kültür arasında Amatör Spor’a destek protokolü imzalandı....


Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) ve Kastamonu Amerikanca Kültür arasında reklam sözleşmesi ve yabancı dil eğitiminde lisanslı sporculara destek protokolü imzalandı.
İlimiz lisanslı amatör sporcular için büyük önem arz eden protokole imzalar Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adem Keloğlu ile Kastamonu Amerikanca Kültür Kurucu Temsilcisi Sedef Perk tarafından atıldı.
Yapılan bu protokol ile Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’nda, Ulusal Spor Faaliyetlerinde, Ferdi ve Takım Okul Spor Faaliyetleri’nde derece elde eden sporcularımız branş farketmeksizin yüzde yüz tam burslu olmak üzere elde ettikleri derecelere göre farklı yüzdelik burslarla Kastamonu Amerikanca Kültür’den ayrıcalıklara sahip olacak.
Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı lisanslı okul veya kulüp sporcusu olduğunu belgeleyen tüm ilimiz alt yapı sporcuları Kastamonu Amerikanca Kültür’den yüzde yirmilik indirim alacağı bildirildi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum