Çatak Kanyonu’nda profesyonel iniş;

Çatak Kanyonu’nda profesyonel iniş

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi, Azdavay Kaymakamlığı, Azdavay Belediyesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma ile ortaklaşa yürütülen doğa turizminde çevre temizliğine dikkat çekmek amaçlı Çatak Kanyonu’nda Cam Teras’tan Profesyonel ekipmanlarla iniş yapılarak temizlik çalışması gerçekleştirildi....

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından yapılan açıklamada;  “Profesyonel ekipmanlarla iniş yapıp temizliği gerçekleştiren, İspir Belediye personeli, dağların oğlu Bülent Bey'e, Fakültemiz Öğretim Görevlisi kaçkarların çobanı Hikmet Haberal'a, Yusufeli Dağcılık Kulübü’nden Emin Bülbül'e, yaptığı basın ve görsel çalışmaları ile şehrimizin doğa ve macera turizmine büyük katkı sağlayan, @rota37kastamonu Adem Salcıoğlu'na, yaptıkları özverili çalışma için sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.Rektörümüze, Dekanımıza, bölgemiz turizmine verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.

Öte yandan Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ise konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Dağların oğlu Bülent,Kaçkarların Çobanı Hikmet Haberal,Rota37 Adem Salcıoğlu, Yusufeli Dağcılık Emin Bülbül Çatak Kanyonunda iniş yaparak kanyon içindeki çöpleri temizlediler. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin himayelerinde bölgemiz turizmi için macera parkurları ve rotaları tespit ediliyor. Bölgemiz turizmi adına Kastamonu Üniversitesi Rektörümüze, Turizm Fakültesi Dekanımıza ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.” 


Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum