Rakip Bucaspor;

Rakip Bucaspor

Kırmızı grubun iddialı ekiplerinden Bucaspor, güçlü kadrosu ile ligin favorileri arasında gösteriliyor. Ligin ilk maçında deplasmanda Karacabey Belediye ile golsüz beraber kalan Ege temsilcisi, ikinci maçında sahasında Etimesgut’u 2-1 ile geçti. Zorlu geçen maçın hemen başında 5’nci dakikasında 1-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarının başında 50’nci dakikada penaltıdan gelen gol ve 90+9 da tecrübeli oyuncu Erhan Çelenk’in serbest vuruştan kaydettiği gol ile sahadan galibiyetle ayrıldı. İlk iki haftada 4 puan toplayan kulüp kendisine puan cetvelinde 7’nci sırada yer buldu....

Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar’ın takımı son oynanan müsabakada sahaya şu 11 ile çıktı:

Kıvanç Küçükkarış    

Mazlum Demir    

Lokman Gör  

Alper Duruk    

Saruhan Fındıkcı   

  Taşkın Çalış 

Furkan Çil    

Enes Alıç    

Erhan Çelenk   

Berke Bıyık  

Tunç Murat Behram

 

İddialı bir kadro yapısına sahip olan Bucaspor, bünyesinde Erhan Çelenk, Erhan Şentürk, Lokman Gör Tunç Murat Behram, Taşkın Çalış, Furkan Çil gibi oyuncuları bulunduruyor. Ege temsilcisinin son olarak Samsunspor’dan kaleci Alp Tutar, Süper Lig ekipleri Konyaspor’dan Adem Eren Kabak ve 31 yaşındaki deneyimli golcü İlhan Depe’yi kadrosuna kattığı öğrenildi.

PİYASA DEĞERİ OLARAK İKİNCİ SIRADA

GMG Kastamonuspor’un bulunduğu 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta 1928 Bucaspor, kadro değeri sıralamasında Kocaelispor’un ardından transfermarkt güncel piyasa değerlerine göre 2,88 Milyon Euro kadro değeri ile en değerli ikinci takım konumunda bulunuyor.

İzmir temsilcisi Kırmızı grubun aynı zamanda en yaşlı ikinci takımı olarak da göze çarpıyor. Sarı lacivertli ekip 26.1 yaş ortalaması ile yine Kocaelispor’un ardından ikinci sırada yer alıyor. En yaşlı Kocaelispor ise 27 yaş ortalamasına sahip. GMG Kastamonuspor ise güncel verilere göre 25.8 yaş ortalaması ile grupta 5’nci sırada yer alıyor. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum