Kaymakam Partal’a hemşerilik beratı;

Kaymakam Partal’a hemşerilik beratı

Taşköprü Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Abdullah Çatal başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda diğer maddeler oy birliği ile kabul edilirken, yaklaşık 2 yıl Taşköprü’de kaymakamlık görevini yürüten ve geçtiğimiz haftalarda Adıyaman’ın Besni ilçesine atanan Çağlar Partal’a hemşerilik beratı verilmesine ilişkin madde AK Partili meclis üyelerinin red oyuna karşılık MHP’li meclis üyelerinin oy çoğunluğu ile kabul edildi....

Kaymakam Partal için düzenlenen veda yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “İlk Belediye Meclisi toplantısında Taşköprü’nün evladı olarak benimsediğimiz Kaymakam Çağlar Partal için Taşköprü Belediyesi olarak fahri hemşerilik beratı vereceğiz. Kendilerine bu vatana hizmet konularında başarılar diliyorum” demişti.

Bu açıklamadan sonra Taşköprü Belediyesi’nde düzenlenen ilk meclis toplantısında, eski Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal’a fahri hemşerilik beratı verilmesi gündeme geldi. Gündeme ilişkin madde AK Partili meclis üyelerinin red oyuna karşılık MHP’li üyelerin oy çoğunluğuyla kabul edildi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum